Bamse en riktig dunder kille


Kan man verkligen visa en två åring att det är ok med doping, fusk och orättvisor.. Nja när det kommer till BAMSE så ska det väl gå för sig..han är ju en hyvens björn. Världens snällaste för han tycker inte om att slåss.. Men att dopa sig inför fotbollsmatcher och fuska i trav och genom att låta en snäll filur undvika fängelse för att det är synd om den fattiga rävmamman... som rånat leksaksaffären!!!
Men så fort Vargen vill spela ett spratt med dom "fina" vännerna så rycker BAMSE in och "ger igen" endera skjuter Bamse bollen i magen på vargen så att han flyger en kilometer bort.. Med kommentaren- ja är man världens starkaste björn så är man!!! Eller så tar han Vargens svans och svingar iväg honom genom luften..hm.. Borde inte BAMSE bli utvisad eller avstängd då han använt dunderhonung!!  Borde inte Bamse få sig en misshandelsanmälan på halsen......Funderar bara!??!
Eller är det så att dunderhonung inte är klassad som doping, då inte alla blir påverkad på samma sätt?
Kan man inte tycka att den hyvens björnen använder osjysta medel för att vinna.

Ja ja nu var ju inte BAMSE lika kul att titta på, sitter mest och hitta saker att reta upp mig på..moraliska..
Alla djuren är personer som pratar och lever som vi människor utom Åsnan som tydligen är en Åsna.........?....

Nu ska vi sova, jag och min lilla snusmumriken med världens varmaste kropp. FÖr snart kommer mormor och morfar med julgranen!! VI SKA FÅ EN JULGRAN för mormor tyckte så synd om lillan som inte har några "riktiga" föräldrar som ser till att julen blir JULIG!!!
Tjo ho så mysigt!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0