Den trötte..

Idag har varit en sån dag, när man bara ville ligga kvar i sängen och när man ledsnat på det så skulle man masa sig ut till vardagsrummet och mysa ner sig framför tv:n med en varm kopp oboy, en ost macka med en tomatskiva på( lite trist att sukta efter en tomatmacka när man som jag är allergisk.)
Sen bara göra det som man har lust med, måla, läsa inredningstidningar och se på någon av de faschinerande dag-såporna. Och självklart sitta med en djup skål med bara goda godisar.
Men icke, klockan rinde vid 06.10 och jag försökte verkligen att glöma att jag skulle hinna duscha och hinna lägga en snabb make up så att jag skulle kunna tillåta mig själv en halvtimme sömn till men då klampar minsta lilla plattfot in till oss. Hon klättrade upp på min sida för att sätta handen i min bröstkorg och sen knät i magen. Jag hörde själv hur jag muttrade en harang med något som liknade svordomar. Sen fick jag genast dåligt samvete och vände mig om för att lägga täcke över den lilla skrotan.

Å vilken teater som utspelar sig i min soffa nu. Den lilla prinsessan kommer in med svarta byxor och en blöja som sticker upp under linningen. Hon är naken upptill och sen har hón en vit cowboy hatt på huvudet en hello Kitty nessecär och en nalle under armen. Hon ska ut och åka tåg. Ut i vida världen som hon sjunger om och om igen ;) HOn berättar att hon har med sig ett par extra par byxor i fall hon skulle kissa på sig ;) hon som har blöja ;) men sen ändrar hon sig för att tillägga att det är till byxen så att han inte ska frysa om det är kallt i stockholm. Det är tydligen dit tåget ska åka :) JAg tror jag dööör så härligt söt är den lilla spjuvern !!

Jag och min älskling har varit tillsammans i 4 år idag och waow jag fick mig en present!!! Jag har inte hunnit köpt något och jag har heller inte hittat något personligt eller fyndigt som jag känt att jag skulle vilja ge honom. Å det är väl det som är det viktiga- att det är något genomtänkt som han skulle kunna minnas eller som för honom skulle kunna få ett speciellt värde. Hittar man inte det kan det faktiskt få va, inga presenter bara för att det ska va?! Som farsdag, morsdag och alla hjärtansdag osv.
Men han hade ju alltså köpt något till mig.... tjoho jag blir ialla fall glad över presenter ;)
Jag har länge önskat mig en ipod men då jag är sååå taskigt inkompetent när det kommer till det tekniska så har jag inte köpt någon eftersom jag tvivlar på att jag kommer att kunna ladda hem eller lägga in musik i den!!
Det kommer jag nog inte heller att klara av men jag ska banne mig få L att lära sig så att han kan göra det åt mig..hehe
Som det verkar är vi i vår familj helt super novis när det kommer teknik och apparater. Ja men det är ju faktiskt så det är. VI är värdelösa.
Vilket påminner mig om min egen uppväxt. Mamma och pappa var väl inte helt tappad bakom vagnen när det gällde apparater, för vi hade en två tv apparater någon radio en skivspelare och senare två skivspelare.
L´s familj är nog snäppet ännu värre så vi går ju inte på några höjdar gener när det kommer till sladdar och dess i kopplings apparater.

Ialla fall så har jag och L varit på clas ohlsson och inhandlat sladdar till tv:n och antenn och antennkabel + uttag som vi höll på att glömma. I framtiden så ska vi slippa dra två box makaniker och en hel sladd makapär full i kontakter+ en borde antenn mellan sov rummet och vardagsrummet när vi ska byta ställe att se på tv:n från.

Puh!
SÅ nu ska vi bara fixa upp antennen på vinden och fixa ner kablarna från övervåningen och få till en bra dragning av dessa.. jag fattar  inte riktigt hur man får in dessa i väggen och hur man får ut den där man vill.. är det inte massa reglar och sånt innan för massoniten (eller vad det nu är som ytskickt)
Men vi får väl lära oss det till helgen!!

Hahaha vi som inte kan fixa så att man kan höja ljudet på tv:n för vi har ställt om dosan på ngt vis.. ingen av oss vet hur och vi förstår inte varför.. Och INGEN av OSS vill läsa instruktionsboken!!
SNälla teknik granne KOM hit på kaffe, wiskey eller vad du vill.. jag kan baka om du vill!!

Simon och Thomas!!
Dom har målat ett vardagsrum i knallgult.. riktigt FULT. Undrar om det kan vara så att dom börjar få in alldeles för många anmälningar på objekt att "piffa" upp så att dom måste avskräcka lite?
Men tamme f-n det blev rätt cool när dom var klara.. Inget för mig men med allt "piff" och kolijox så blev det faktiskt rätt häftigt!!


VI ska på dop i helgen och nja.. det är lite ont om tid för det ihelgen. Hade behövt gjort tok mkt den här helgen.. Mamma har lovat att ha Tillan och när man får den chansen att fixa och dona med grovgörat så får man lite panik när man inte kan...om det kommer annat i "vägen". Som i vårt fall och vi är så stressade över allt som just nu måste fixas att vi dessutom glömmer att vi ska på dopet.. det kommer som en chock varannan dag ;)

Näe nu slockanar jag i soffan snart. Vill inte sova på soffan, vill krypa ner med min trötta sambo.
Älskar honom ... å min lilla familj!


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0