Låtsas leka..

Mamman fick aldrig sin skönhetsömn i natt.. Den lilla marodörskan kommenderade den stackars utslitna modern till att springa efter välling, efter fler tuttar, efter kudden och när stackars mamman äääntligen lyckats somna i en varierat men ytterst oskön sovställning då var det dags att byta sov plats.. Nu skulle hela ekipaget förflyttas till Lilla Marodörskan säng.. Mamman samlade så gott hon förmådde i hop 5 tuttar, en röd, en rosa med kon på, en blå...kudden med Hello Kitty, täcket med Barbie och hästen.. Den tomma vällning flaskan skulle fyllas och den trötta mamman kände sig allt annat än utvilad. Men som en god mamma hon är valde hon att leva med att bli utnyttjad av sin lilla chefsliknande dotter..

Men då dottern somnat och i drömmarnas land lekte stridspilot som gjorde girar hit och girar dit så kände sig mamman ganska nöjd med att på sitt finurliga sätt finta undan Lilla marodörskan och till stoora sköna dubbelsängen som så stadigt finns placerad i mammans och pappans sovrum. Glad i hågen och med hjältemodskänsla kröp mamman ner i den fantastiskt osköna tunnmadrasserade ribbbottens sängen som så praktiskt står och känner sig ensam inne på Marodörskans rum!! Å den snälla mamman suckar djupt och drömmer vaket om drömmarnas land.. Så likt en gammal skiva i en 80 tals skivspelare där nålen missar spåret...gvischackivesckystreschek... Lilla marodörskan står och drar i mamman täcke..mamman är snabbt och brutalt utvisad till att dela säng med den lilla chefen.. Dela den lilla osköna ribbbottnade sängen!!!!!!

När mamman sedan vaknar har klockan stannat på 0345 och mamman beslutar sig för att testa att gömma sig och sitt täcke i soffan.. Det fungerar ... en stund.. tills att mammans thriller liknande fantasi börjar spåna på ett bestialiskt mord på landsbygden där hon själv spelar huvudrollen... att ligga i vardagsrummet med 4 stora fönster ut mot naturen blir till en stor bioduk med goda recentioner.. Han (mördaren) är en karl i 40 års åldern som är socialt missanpassad, han har lätta psykiska problem och hans spärrar liknar inga som vi andra har.. Han har under längre tid irriterat sig på det mesta i hans omgivning.. Hans bil sladdar in i vår snödriva och efter ett otal försök att få lös bilen så beslutar han sig för att besöka huset vars uppfart orsakat hans nyfunna problem...
Han smyger upp på husets altan, kikar försiktigt in genom fönstren väl medveten om att vid ljuskälla på insidan är han praktiskt taget helt skyddan från att bli upptäckt av någon eventuell vaken människa. Han kan lungt och stilla betrakta den halvt nakna kvinnokropp som söker skydd från mörker och husets nattliga kyla efter att kaminens eld och glöd slocknat.
Det väcker något inom jonom.. något han känner igen, något han inte tillåter sig själv att känna men som han sällan kan rå på. Något som ger honom en ångestladdad men upphetsande känsla av att äga hela världen!!!
Han kan inte stå i mot, hans känsla och hunger är starkare än förnuft och medkänsla.. Han känner på dörren.. den går upp..

Det är på grund av dessa tankar och fantasier som mamman ALLTID går TVå vändor i huset på kvällen innan natten har fått grepp om verkligheten och känner på ALLA dörrar, släcker ALLA lampor (utom den i lillans rum).....

Lillan vaknade tidigt i morse och hon har slutligen hamnat i mammans säng och mamman sover nu äntligen i lillans säng! Mamman har moderssensorn igång som så många andra gånger då natten varit orolig.. Mamman slår upp sina blå i samma veva som lillan säger sitt första ord denna morgon... Mamman ligger stilla och lyssnar på hur pappan svara på frågan om dom ska kliva upp med att fråga vart mamman är.. Mamman svär lite för sig själv då hon är säker på att dotra ska komma springade och istället för att försöka få med sig pappan, ge upp och försöka få med sig mamman...
Men dra på en släde.. Hon gnäller, bökar och stökar tills att pappan kliver upp med henne!!! Mamman får sin efterlängtade sovmorgon.. MEN vad nu då.. mamman är klar vaken och utvilad.. Hon kämpar för att få sin beskärda del av skönhetsömnen men ICKE john blund och hans killar är sedan länge borta.. Hon ger upp då rastlösheten blir alltför påträngaden och kliver upp, går ut i vardagsrummet och möts av -Mamma jag vill sitta hos dig och se på det där... lillan pekar på tv:n och lyser upp som om hon inte sett sin mamman på två tre veckor!!! HON har glömt natten ... det har inte mamman..

Nu sitter vi här själv medans pappan har tagit på sig sina nyiköpta löpar tights, vindjacka och .... ja tro inte för en sekund att jag släpper ut honom endast iförd ett par svarta tights... Han har självklart ett par vindbyxor utan på..
Men han är lika nöjd över tightsen som en sexåring som fått en spiderman pyamas...!!! Förstår ni?

När han kommer hem så ska vi äta en vrålfrukost och sen tänkte jag ta mig ut på en kort löprunda.. Ja tro ni jag orkar en längre?? Nä så jag tänker starta på en måttlig nivå denna vår, inte som så många gånger förr, starta genom att få en hisskilig träningsverka och ömmande benhinnor och hälsenor!! I år ska jag komma igång på riktigt för NU har jag verkligen ett mål..Jag ska omvandla allt kroppsfett (allt synligt ialla fall) till nyttiga muskler och snyggt prydande kullar och kulor på armar och mage.. öh.. tror att jag ska ta mig ut och springa innan jag sätter upp några fler mål.. eehehe..

Någon som har något välsmakligt middagstips ?
Nu ska vi tjejer förbereda frukosten!! kanske att det blir scones?!?! Å det var längesedan!! Japp det blir scoooones!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0