Underbart är kort!!

Alldeles för kort!! Men lagomt länge ;) tills man börjar längta hem men i samma sekund som tanken på hemlängtan börjar gro startar hemvändar ångesten.. ska man REDAN åka hem.. är veckan redan slut!! JA i morgon är det dags för hem färd!
Delvis skönt men som sagt nu dröjer det ett år tills nästa sväng..Men enligt Vickan så blir det ju aldrig en sväng till.. inte förns nästa höst när skidnerverna börjar rycka på donnan!!! ;)

I dag började vi med eller Öh jag började med en sovmorgon och efter en slow start kom vi nära backen men inte nära skidorna då lusten ran ut i snöstormen som gästade Vemdalsbygden denna sista skid dag!!
Vi avvaktade en timme och vinden fortsatte med sitt tangospel, däremot avtog snöovädret och solen tittade sporadiskt fram mellan molnbyarna.. Dagens väder vände och slutade i divigt solsken!! Mycket uppskattat av den fåfänga vänskapskresten som dukat upp lunchbuffen!
Maten smakade gott och impade och avundsjuka samlades publik kring Muurikan och vår fläskfilé pytt!! INte illa och högst välsmakande!

L och jag tog oss tillsammans med en envist störtloppsälskande dotter upp på toppen för att ge avskräckande exempel på varför man ska lära sig att ploga! Sele på dotra och så var det bara att stå på... eller ja.. plogandes med smärtande knäleder... men med en ytterst nöjd lite skidandes tjej..
Tre långa åk blev det och sista liftfärden slutade med att liten somnade stående i brantaste delen... De två käcka föräldrarna fick sonika ruska liv i liten och inse fakta att det var dags för lite lunch och där efter en passande sovstund!!

Vickan klädde ut Bästa Hugo med kusin hans tjej slalom mundering.. han var SÅ stilig i rosa hjälm och röda pjäxor ;) Men acka så spännande han tyckte att det var! Han var imponernade duktig!

Papporna och med det menar jag Leffen och Henke blev sittande i en avslappnad posé med en öl i ena handen och en jäger i den andra! Solens IF kan man med andra ord anta att dessa två tapre soldyrkande karlar är lagspelare i !!!
Dom lyckades med att släppa in det ena målet efter det andra.. Kan man ana att det handlade om jäger eller öl..

Gravida Malin tvekade inför skidåkning och valde att insupa solen från en betraktares plats i skidsystemet... på platten i närhet till lunchbordet och pulkabacken! Mycket bra och moget beslut måste jag säga..

Vi ställde in afterskiin i dag.. OCkså ett smart beslut eftersom den lilla T även lyckades springa bort i dag.. dock ute i liftkösområdet.. Som tur var Pappa Jonas snabbt framme och hämtade hem den lilla snabbfotade super prinsessan..

Sista åket för fröken blev efter att mamman lämnat in skidorna i bilen och det blev till min fasa till att springa brevid denna orädda fröken!! Men skam den som ger sig.. HON HAR LÄRT SIG ATT SVÄNGA!! Åt minstånde åt det hållet som jag INTE befinner mig... DVS raka motsatsen till vad jag skulle önska då hon i och med det åker snabbt ur mitt uppfångningsområde! Illa och livsfarligt!

Nu befinner sig min koncentrationsförmåga långt här i från.. alla pockar från var sitt håll.. tydligen är jag allas idol just nu ;)
Får order att sluta surfa.. som om jag gör det.. jag har ju viktigare saker för mig..

Får helt enkelt ta upp er där jag lämnade er... SEN!!

En dusch väntar på mig.. Och den är SVin kall.. grattis!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0