kvällen..

Tror att jag bryter ihop.. JAg har absolut INGEN förståelse för personer som har svårt att somna.. Barn som mitt eget driver mig till vansinne då det kommer till att lägga sig på kvällen.. INTE nog med att fröken envis testar gränser och ignorerar mig totalt, men hon är sååå lik sin far.. kan ligga i timmar innan John Blund kommer och hämtar henne till drömlandet! JAg själv somnar i samma veva som jag lägger ner mitt nyklippta hår på kudden.. jag fodrar max en 20 minuter innan mina små ögon slocknar för natten.. MEN Fröken envis och rastlös har en förmåga att snurra, prata (och visst är det mysigt) tjura, stångas, skratta och för att inte tala om RETAS..
Min mammas bror.. min morbror retades med min mamma när hon var liten med - Ett finger kan reta dig och så snurrade han med sitt finger i närheten av hennes ansikte.. eller luften är fri och så sjukade han sig så nära henne att han nästan rörde vid hennes ansikte.. Tänk er in hur irriterade detta skulle vara.. SÅÅÅÅÅ håller min älskade lilla skortan på.
Jag blir sur och irriterad/frustrerad och kliver upp efter ett antal varningar och går därifrån.. Igår somnade hon halv tio... kvällen innan det 20 över nio och i kväll NU.. 21:21.. Låt mig påpeka att vi lägger oss för att läsa en saga vid 20:00.. oftast lite före... TROR att lilla monstret måste sluta sova på dagarna..
Men hallå.. hon är ju min dotter och jag får absolut inte mer än jag klarar av har jag fått höra sedan hon föddes :)
Hon har blivit helt "torr" ialla fall så det är något bra och jag är jätte stolt ( om man nu kan vara stolt över en sådan sak :)

Nu ska jag lägga mig i soffan och tjura till GREYS.. för som mina vänner kanske märker så är jag på LIIIIITEEE bad humör.. Har jag nämnt att min vän i Vi antydde att jag kanske skulle kunna börja med PMS piller ;)
Love her!

Men nu ska jag sura och vara plutig och trumpen en timme till innan jag ska slänga ner mina smutsiga fötter under täcket!!
Kram!

munvig liten skitunge??

En liten bestämd donna på snart knappa 3 år sitter på restaurang med sina föräldrar och sina morföräldrar.. Toalett dörren för gästerna finns i anslutning till den del av restaurangen som dessa människor befinner sig i..
Den lilla donnan har obseverat att människor har en benägenhet att vilja nyttja denna spännande del av utrymmet!
Varje gång det blir tråkigt i ett sammanhangn så kan man alltid begära att få gå på toaletten och KISSA eller då det blir mer reaktioner på begäran om att få gå och BAJSA så används denna ursäkt titt som tätt när det blir tråkigt.. (även då och då vid nattningsförsöken försöker donnan med detta knep för att få saker och ting att hända..)
I denna stund så blir fröken snart medveten om att hon har förbrukat tillfällena att välja att gå och KISSA och BAJSA.. Dessa ord uttalas alltid TYDLIGT och HÖGT för att det inte ska gå att missa vad som är på gång....
Denna dag så tog alltså argumenten slut för att få kliva upp och springa runt en stund.. så nu börjar fröken att kommentera alla andras toabesök.. likt en sport komentator lägger hon ut fraser som Farbroen ska nog BAJSA en stund och titta det är en pojke som ska gå och kissa.. Stora pojkar( i detta fall i en ålder på 10 +) dom kan stå och KISSa för dom har en SNOPP... tjejer har SNIPPA och måste sitta...
Alla som kliver in och ut från den väl använda toan blir generat iaktaget av detta opryda barn..
MITT BARN!!!
SUck.. när växer sådant bort?? SNART var inte svaret som jag fick när jag frågade fröken på förskolan.. UTAN i ditt fall får du nog vänta tills hon har gått ur lågstadiet för din lilla rara dotter har en förmåga att hålla låda OCH har även talang för att se vad som väcker reaktioner..
JA då var det bestämt.. dotter förblir ensambarn.....

Kram och Kiss och bajs åldern har startat!!! Även Påsk haren har blivit överraskad med att bli uthängd som den bajsätande påsk Haren.. Stackars Haren!!

Stackars MEJ!!


Min morgon promenad...

Somliga går ut och dokumenterar vårens intåg i naturen och kommer tillbaka och lägger ut små kort på verkliga vår bevis..och ja det är ju vad jag också gjorde under denna promenad.. bevis?..

Tidigt på onsdag morgon klev jag ut från tvättstugan och traskade sömndrucken nerför vår backe.. jag fipplade lite för att få i öronsnäckor i båda öronen och avsåg att njuta av rock klassikerna som någon jobbig radiosnusande karl presenterar.. för mycket snack och för liiiite rock!!!
Jag funderar allvarligt men inte länge på om detta var morgonen som skulle starta löpsäsongen... Näe.. Det skulle den inte bestämde jag mig för..
Jag gick väl si så där 200 meter och börjar fundera på huuur det kommer sig att någon har kört med halva bilen i diket...
JAg fortsatte med att fundera och fantisera på vad det är som driver en människa att  sladda lite och därpå befinna sig bland hästhagar och höbalar... hur man kan vara så fatalt katastrofalt hejdundrande bra chafför att man tar sig en sväng om på bondens hästhage... hur törs man det.. blir inte bonden arg då??
Därefter fortsätter jag att förundras över vilken väg man väljer för att avsluta buskörningen.. ner för den enda höjden på hagen och ner på vägen igen... Kanske att killarna som buskört har smitit från bonden nu... för att senare sätta bilen i diket på en helt annan väg.. Bilen i diket känns mer som någon äldre fylle körning än en busköring...
Men inte illa.. många hinder för denna stackars hemvändande krogråtta!!
Vad kan man säga om detta.. lås och bom..

        

   

När jag så fortsätter så hittar jag på massor av senarion på varför bilen hamnat där den sitter.. och jag bestämmer mig slutligen för att DET var en fylle körning och att denna människa hade tur som inte hittade denna stenknul med bättre pressision..fronten och höger främre hjulhus är rätt så demolerad..

Jag hittar en ny morgonväg och jag hittar även andra Vackra vår bevis.. snön har nästan försvunnit och smältvattnet är på vissa håll en guldkant i naturen...Jag har ju lovat lite bilder sedan vi var i fjällen men det är såå länge sedan nu och jag har inte lyckats få tid att lägga upp dom så jag struntar i det.. jag lägger in några från påsken och sen går jag nog och lägger mig...

Nä först ska jag nog försöka sammanfatta min vecka.. på begäran av J.L och M.B .. visste inte att ni hade dator *Hahaha

Jag har varit lite duktig.. jag har ju motionerat men jag har även.. hm.. tuggat.. tugg.. godis!!! Nästan varje da.. varje dag!!! SÄg inget!!
Jag har sonat med att klankat på L som knaprar turkisk peppar natte tid, hans vana är lite sämre än min ;)
Jag har lyckats ... med det svåraste denna vecka.. MIN mamma fyllde jämnt i torsdags och ide torkan har aldrig varit bättre.. Hade inga uppslag och mamma önskar sig inget vad hon vet i alla fall.. Ja ha.. ja det är ju enkelt..
Det slutade med att jag plockade i hop massa dekorativa saker som hon kan använda när hon plitar ihop sina blomster arrangemang som hon är så duktig på..
HAde velat ge henne en kurs i något med trädgård att göra men här i våra trakter verkar man endast hålla kurser för absoluta nybörjare.. Hon är inte någon nybörjare.. SÅ det sprack!
Hon önskar sig en pyamas men pappa vägrar sova med en pyamas nucka :) Yjäck.. vill inte veta sådana detaljer om mor och far.. Fast jag antar att det är sunt att han vill hålla om mamma.. Ja jo.. hålla om tänker ni.. å det är just det att mer än så vägrar jag att tänka.. Jag är enda barnet och då har det bara hänt EN gång.. SÅ jag VET att han bara håller om HAHAHA
VI var och käkade ute och hade trevligt.. Mamma blev glad över presenten och T blev ännu gladare åt glassen och bananen som serverades som pricken på i:t... VI kramade om födelsedags "tanten" haha.. för frun nådde en sådan ålder ;) och gick och skulle packa oss i bilen.. ÅÅÅ i:et fick sig en extra prick.. NU HAR VÅREN KOMMIT!!!
Vem kommer gående på storgata om inte självaste sommar Roger... ÅÅ alla brudar i vår familjs favorit!! Dvs T och min :)
NU är sommaren här.. när Roger anländer till stan så har den börjat!! Inte nog med att det är RÅÅÅger det är nu det smäller till och blir underbart varmt och soligt och alla kvällar blir till fester och helgerna blir till gormandernas mecka!!

På kvällen kräktes T ner sängen fem gånger och på fredagen stannade hon och jag hemma och tvättade men det var högst troligt INTE magsjuka för vällingen som hon drack efter att hon kräkts kom inte upp.. hon sov hela natten och var otrooooligt pick på fredagen.. Hon hade skit tråkigt hemma med mig tills granntjejen kom ut ur vinterkomat och vi gick för att hälsa. T fick sig en stund med de två lurviga hundarna... skrattade gott när jag hörde dem presenteras.. Den lilla tycker om barn och heter Kerstin och är snäll.. Den större.. heter Rut och... ja.. hon är inte lika snäll.. hon är .. ja vad ska man säga.. lite stingslig och viktig.. Hon gillar mest troligt inte barn för hon bet min systerson lite  irriterat i benet.. Hahaha.. Min sambos släkt förstår nog varför detta var sååå roande.. L´s fastrar heter lika och den som var så slående var att personligheterna stämde på pricken.. haha..
T fick även hälsa på deras två hästar och bad ganska omgående att få gå tillbaka till hundarna.. hon var föga intresserad av dom stora hästarna.. hon ville busa med de stackars hundarna :) Lik pappa sin.. livrädd för hästdjur :D

I dag har vi varit på bytes eller ja.. marknad för barnkläder och leksaker på min gamla träningsanläggning. Allt är otroligt billigt men när man letar kläder för T´s ålder är det mesta slitet och ja.. sunkigt.. fyndade lite men de största fynden blev uppskattade leksaker till T. En plast väska på hjul med motiv av barbie och en barbie med barnvagn och tvillingbäbisar :) en dockcykelstol så att hon kan packa med sig dockan när hon har lärt sig cykla!!
Summa: 5kr för stolen, 10kr för väskan och 35kr för barbi haranget!! Mucket muchet bra!!

Nere på marknaden så skymtade jag en av mina ex.. Vi var tillsammans under 4-5 år och ja.. jag valde att göra slut för att jag kände att jag inte längre var kär utan mest kände det som om vi var syskon.. det är ett fenomen för mig.. jag börjar alltid känna mig som syster.. eller så som jag tror att man känner sig när man är syskon.. med mina tidigare pojkvänner.. (inte med L) Killen som jag nu i dag såg såg även mig.. det vet jag .. det tråkiga är att jag må ha ändrat sätt att tycka om honom men jag tycker mycket om honom.. Han betyder jätte mycket för mig även om jag inte vill vara tillsammans med honom, men han har ett gott hjärta, snäll, trevlig och rolig... Han blev tillsammans med en tjej och ja båda har gått vidare och det är ju jätte bra.. men det som är sååå tråkigt det är att han kan tydligen inte ens heja nu och ,mycket har nog med henne att göra. Hon ska tydligen vara rätt sotis och "hatar" alla hans tidigare kvinnliga vänner... Det inkluderar även mig.. OCH visst kan jag förstå att man kan vara sotis men hejda dig rejdar... Man kan ändå heja på någon som man har delat 4-5 år med..
Men det är min åsikt!! Jag är ju sån som har svårt att inte bry mig även långt efter att man slutat ses.. och jag ser inget problem med det.. jag fattar helt enkelt inte hur man bara slutar bry sig.. Ok om man blir sårad.. om någon är dum.. men jag kan inte ens stänga av helt då.. Jag är väl knäpp..
Hur som helst så har det hela gått så långt att jag har slutat heja.. och det är hit jag vill komma.. på honom och henne.. OCH det känns ännu dummare.. varför? Varför?
Men det känns ju hel sjukt att upptäcka att man står någon meter ifrån varandra och tittar mot varandra utan att säga hej.. Att han eller hon ögonblickligen tittar bort.. Otrevligt!!!
Töntigt.. och nu har jag börjat med samma taktik.. bara för att DOM gör så.. så gör jag det för dom vill uppenbarligen inte heja på mig.. MEn det känns fånigt!! MYCKET fånigt!!
Men nu är det så.. jag spelar givna spelregler!! Suck..

I helgen skulle det vara hela 17 grader varmt ute men håll i hatten för nu blommar tulpanen.. det har varit långt över.. även i skuggan.. Svett och blåsor kommer som drinkar på silverfat.. Jag har hjälpt mamma med några rabatter och när jag kom hem så krattade jag och T lite jord och små sten tillrätta ute på tomten.. snart kommer matjorden och då kommer jag väl att ångra att jag tog i krattan och spade frivilligt INNan det var ett måste!!!!!! Suck vi ser verkligen fram emot denna sommar.. semester.. tjohoooo :) eller inte... :( jag i min enfald trodde att allt skulle vara klart lika fort som gud skapade världen.. å vad tog det?? 7 dagar.. eller ngt sånt?

Vad sägs om att sluta kvällens dravel med att säga att fiskpussar är det enda pusskalas som en pimplingsdag på påsk bjuder på ;)
Små tjejerna har fått sig en kavaljer ;)
Puss på er!!

 

FIskars!

Saknad??

Hej hela skaran vänner som fördriver lite slö tid med att "snoka" lite ;)
Kan säga att OJ så tiden går.. allt ska lappas över .. tidsmässigt dvs :)
Vi har haft en skön helg men trots detta har vi lyckats kombinera det med att få mycket gjort här hemma.... hahaha snart är altan klar.. JA ja jo vi började trots allt i fel ände.. Övervåningen lär få vänta för så fort solen skiner är det heeeelt omöjligt att få tålamod till att stanna inne och fejja med massa "röjjning" på en trist, mörk och dammig vind!!!
Så om jag får gissa så kommer jag att sitta här och gnälla om samma gamla (nya) vind nästa vår.. och den kommer troligtvis även då att inge samma trista ocharmiga icke färdiga uttryck som den gör nu... Kanske att skillmässan är närmare än vad man skulle kunna tro :) hahaha

Jag har shoppat skor i dag.. löpar dojor och dra mig i hästsvansen vad skinnad jag känner mig nu.. Vad är pjucken gjord av..? Dom är svin lätt, svin tunn på ytan, knepiga till utseendet och ja man ska väl bara använda dem när man sliter med de få extra slapp kilorna som min stackars gam´kropp har kvar.. Alltså inge vidare nöje heller.. men retligt svin dyra är dom..
Sen hittade jag ett par skor till brudklänningen och ett par till som jag tror att jag ska börja med att använda redan i morgon.. Tror att man kan benämna dem med namn så som pums.. men jag är lite osäker.. svarta är det ena och vita är det andra ialla fall hhiihihihih skönt!! OCh sköna är dom ialla fall..

VI har hittat våra ringar som det verkar, allt börjar klaffa .. ja i alla fall det som kan klaffa just nu .. haha..

nä nu måste jag titta på TV:n.. ER.. Tjo ho har längtat såååå efter denna kväll... men alla sjukhusare som är trevliga och snygga och stygga.. GODNATT:)

nu är våren här på riktigt...

VI kommer inte att skotta snö nå mer i år .... hahhaa vi har köpt en snöslunga ;)

Vi kommer däremot att skotta matjord... och det finns ingen som gör det åt en.. ja jag har kollat!

Vi ska börja med vår övervåning och det föranledde att jag fick tillbringa vårens härligaste dag under taket och strukturera upp alla kartonger och alla pryttlar som inte får plats i en gemensam kartong.. Man vet liksom inte vart man ska börja rota.. bland små eller stora grunkor.. Men jag lyckades prioritera så nu ska vi nog kunna dra igång nästa stora projekt!!

Jag är sugen.. sååå sugen på att sätta igång och måla igen.. måste hitta tid!!!

Vi har firat min svärmor i helgen.. hon har fyllt år och jag lyckades efter många om och men hitta henne två riktigt snygga sommar överdelar.. den ena var dock lite tight så den får hon byta men jag tror att hon blev nöjd!

Vi har fått utöka listan på antalet gäster.. singlar som dubblerar sig och par som går i från varandra.. Roligt med vänner som hittar kärlek men sorligt och oerhört tråkigt när ens vänner inte får det att gå ihop... Två  av våra bästa vänner har det tungt och det är såååå otroligt trist att se på.. man lider med båda samtidigt som man kanske skulle vilja smälla på den ena en rakhöger så att denne vaknar och inser vad som finns och vad som borde vara värt allt guld i hela världen... Men samtidigt så lider jag med dem båda... värda varandra eller borde vara i alla fall men jag håller det jag sagt tidigare.. Glöm inte att älska.. förlåta om man tror att det är möjligt och gå vidare om man har orken!! Ta hand om er och ni vet att jag älskar er BÅDA!!

VI har haft gäster och nu har T åkt på en gästande host och feber släng.. hoppas att den sistnämnda gästen är kortvarig i sin visit!!! Alla andra gäster har varit hjärtligt välkomna trots min PMS helg.. Sorry men nu är det över och jisses så glad jag är över att kroppen har tagit steget ut i normaliseringens vardag.. jag är GLAD!!

VI har monterat ihop hälften av våra utemöbler och snart så sitter vi UTE och äter helgmiddagar och njuter av grillen så som den bör.. insupa grillröken OCH det underbara mästerliga gillade köttstyckena!! Mmm och för att inte glömma det viktigaste... jag måste ju ha alla smarriga vitlöks, curry och salsa rörorna ;O ME LIKE

Nä nu ska jag hoppa i säng och därefter njuta det fullaste av att insupa kuddens sova stofft!

Tänker på alla er som har det lite jobbigt just nu.. J, S, J mfl!

Gråt och trist men än dock sorgligt vackert!!Det blev en prommis än då!! Skönt att röra på sig.. dock lite irriterande med den bittra snön som retade ögonen i döv motvind... känns inte så vårligt...


Min dag saltades ytterligare i dag.. Vi skulle ju mysa till det i påsk.. Troligtvis blir vi strandade på ön då det vankas övertid för mig.. Statligt?!?! Tjatigt är vad det börjar bli... vi har inte haft en enda månad sedan november som inte inneburit en massa övertid.. Och ändå är vi övertaliga?!? Statligt.. ??

Nu ska jag bänka mig framför ER!! SJukHus och operationer, trauman och kärlek!! Kan inte bli bättre och förmodligen inte mer romatiserat heller ;)

Tror att det är hösten som vunnit över våren, nu börjar det om!! MEN JAG TÄNKER INTE SKOTTA... hahaha Nä ja´äh´int´bitter!! 

Den skumma snöflingan!!!

Här sitter jag i mitt varma bo och svär åt snöhelvetet!!
SÅ ser jag en ensam liten flinga som siktar mot stjärnorna... den singlar i ensam majestät mot skyn.. Hur kan EN snöstjärna lyfta och fortsätta lyfta då ALLA andra faller som tunga retande lapphandskar ner mot våran redan så slaskiga uppfart!!! Som blöta lovikavantar som ger en en flaTnäve rakt över kinden!!! Elakt!!
Men jag lovar att hålla det jag lovat!! INGE mer skottning för min del!! ALdrig den här vintern i alla fall :P
INte en chans..

Funderade på att ta mig en kort löptur i kväll.. funderingen trädde fram likt ett skygt rådjur... så när snön entrade min tillvaro så kröp tanken åter i träda mellan stripiga hårslingar av till en början grått hår och därefter slaskigt färgat vardagshår.. De blir ingen löpning..

Måste boka klipptid.. och innan det måste tant grå kamoflera sig med lite hemköpefärg...

Snart kommer jag i den behagliga åldern att jag slipper skämmas för färgen ;) Om jag så duschar i kalkigt eller om det är ngt annat så skulle jag kunna stoltsera med violett skimmer av ädlaste kall pastell...

Klena klena jag..

I går natt vaknade jag med ett ryck av ett lilla T gjorde något.. kommer inte i håg vad.. men jag vaknade i alla fall med ett ryck, knatade in till T men det var troligtvis fals alarm.. därefter hamnade jag på toaletten där jag av någon outgrundlig anledning fick möjlighet att utforska utformningen av vår toalett stol.. Hade jag åkt på magsjuka??
Resten av natten mådde jag pyton och kunde inte sova.. morgonen var en plåga och under hela dagen vill jag bara kapa min vänstra fot eller ngt för att slippa må så dåligt...
PÅ kvällen när resten av vår lilla familj kom hem så konstaterade min käre sambo att det var feber som huggit tag i min kropp..
MIsstanke om feber fanns där då jag hade sååå fruktansvärt ont i leder och muskler men då jag inte kände mig febrig så avslog jag den misstanken.. När termometern så visade 39.9 så .. fattade jag ju varför jag mådde såå dåligt.. blev lite förvånad över att jag ändå inte kunde sova.. burkar vara hel däckad med så hög feber. Troligtvis var jag så fokuserad på den kroppsliga smärtan att jag missade att känna febern ;)
Sjukskrev mig i går även för i dag.. För det finns ju inte några större chanser till att bli frisk till morgonen efter..?? Eller..
Efter 9 i dag och utan alvedon så har jag inte en gnutta smärta eller feber... Så jag har passat på att städa lite och hämtat posten.. fantastiskt med lite frisk luft.. å hörrni det REGNAR.. det snöar inte längre ;)

Nu ska jag ta och rota reda på lite adresser till inbjudan, började lite smått i morse och det verkar som om vissa självklart ska vara "inneboende" hos mamma eller flickvän/pojkvän... Därför kan inte jag hitta dom små rackarna.. Lämnar dessa till min käre husband to be...
hehe lite ska han väl få jobba tycker ni inte det??

Nä men hörrni.. kanske att man ska synda med lite gotta kanske... vet att det finns en påse som väntar på att det ska bli lördag.. åå tänk om innehållet blir dåligt?? Nä jag måste nog försäkra mig om att jag inte serverar dåligt godis i morgon..
Haha...

Utmanad..

Utmanad.... Har blivit utmanad av katarina...

Och utmanar i min tur:
- elin
- sara


Kopiera detta till din blogg, utmana 2 personer och berätta det för dom. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga, inte hitta på ord! Om personen som utmanade dig börjar på samma ord som ditt, får du inte ge samma svar som han / hon har gjort. Du får inte heller skriva samma svar 2 ggr eller skriva ditt eget namn som svar. Lycka till!!

1. Vad heter du? Svar: Katarina

2. Ett ord på 4 bokstäver: Svar: hast

3. Flicknamn: Svar: Hilda

4. Pojknamn: Svar: Henke

5. Yrke: Svar: hampaodlare

6. Färg: Svar: Höströd


7. Klädesplagg: Svar: hipster

8. Mat: Svar: hamburgare


9. Sak i badrummet: Svar: hårschampo

10. Plats / stad: Svar: helsingborg

11. En orsak att vara sen: Svar: halka

1 2. Något man skriker: Svar: Heeeejja!!

13. Film: Svar:  hajen


14. Något man dricker: Svar: hallonsaft


15. Band: Svar: heppstars

16. Djur: Svar: hare

17. Gatunamn: Svar: hornsgatan 


18. Bil: Svar: honda


19: Sång: Svar: hoppe hoppe hare

20. Aktivitet med mer än en deltagare: Svar: hambo


aprilskämtets härliga underhållning..

Idag har jag varit kreativ... Jag började med min vän i nya huset i andra änden av stan..
Jag ringde från dolt nummer och förställde rösten till bästa blandning mellan dalmål och jämtländska.
- Hej jag ringer från migrationsverket och i sammarbete med socialtjänsten så raggar (där trodde jag att jag skulle bli avslöjad pga av panikvalet av meningens mitten ord RAGGAR) vi familjer som är villiga att ta emot ensamma flycktingbarn. Nu har vi hört att ni har en stabil familj och en stadig inkomst!
-Öh (osäker som man blir så svarar hon) jaa..aa..ha..
-Ja och enligt grannar och bekanta (för det är ju troligt att det går den vägen) så har vi nu er som rekommendation om att ni skulle vara lämpliga..
-yhm..
-nu är det så att det är bråttom då vi planerar att placera dessa barn nu redan torsdag eller fredag. Och vår fråga är nu om Ni är villiga att ta emot några barn... gärna två... dom är bara mellan 6-9 år och väldigt lättsamma..
(nu är jag oootroooligt otålig och skulle vilja avbryta skämtet för jag har enorma problem att hålla mig från att asgarva)
-öh..ja.. nu är det så att vi har precis köpt ett hus och håller på att renovera och så har vi två barn själva... vi bor just nu bara i ett rum...så det passar inte så bra just NU...öh.. (man vill gärna ha en riktig hållbar ursäkt när man ursäktar sig inför en myndighetsperson.. hehe)
- Ja men en guldfisk då.. och en guldfiskskål... DET har ni väl plats för..
-ke?
Hahahahha nu exploderade jag och vännen hade inte hört att det var jag och hörde fortfarande inte vem det var.. hon blev mäkta imponerad över hur jag hållt mig.. Öh.. jag OCKSÅ!! För jag var verkligen tokbra ;)
Fyra till blev offer och alla gick på det .. en blev kanske lite förbannad just för stunden och jag blev grymt osäker på vad jag skulle göra åt saken.. Inge roligt när ett skämt går fel.. Men i kväll kom ett litet mess med en förklaring så nu är det ok.. och även denna person kunde medge att i andra sammanhang/annan tid punkt hade även hon hängt med på noterna... I dag kom det olämpligt så reaktionen blev inte som väntat!! Efter det så har jag ändrat skämtet från flyckting barnen som kanske var liiite väl grovt i efterhand.. så nu ringer jag till mina vänner från hörselskadades riksförbund och erbjuder deras tidining med döv text för en liten peng och allt går till europas troxitaka hörselskadades inköp av batterilösa hörapparater..
hihihihi... hittills så har de flesta gått på det.. EN frågade om mitt namn, hur jag fått numret, vem som sagt att han skulle kunna... han ville motringa mig ... men så brast jag i skratt och han erkände att han gick på skämtet..
Ååååh jag är så bra ;)
Förlåt !

I dag har jag inte gjort annat än lallat runt så man kan säga att jag måste jobba dubbelt några dagar för att komma i fatt!! Trist när man inte har någon motivation alls.. borde vara värd en semester..

Leffen och jag har fortsatt att hålle motionen i fokus och i morse var vi ju båda två ute och gick men dock inte samtidigt.. Ikväll när vi kom hem var det för en gång skull sååååå varmt och soligt att vi bredde ute en filt på altan och T smaskade i sig en tallrik med middag och därefter tog vi en 5 km prommis.. sååå skönt!
I morgon ska vi försöka hurta upp oss och göra en repris av denna dags morgon... Jag var dock livlös när klockan ringde så jag hoppas att jag är piggare i morgonbitti.. annars unnar jag mig en sov morgon!!

Kärlek kärlek kärlek min kärlek.. detta är det första beviset på min kärlek..
Kortet är taget på en av våra första picknickar tillsammans ute vid havet!! Love havet och jag älskar min sambo.. (hela min familj)


Det andra är beviset borde vara vår dotter, eller det är det ju.. alltså vår dotter.. hon är ju självklart vårt största bevis och vårt mest älskade.. snart så har vi ytterligare bevis ;)
VÅra INBJUDNINGSKORT... hihihi.. längtar så!!


Kram och godnatt!!

Sköna vår månad APRIL!!!

Godmorgon!Efter en frisk promenad kan jag konstatera att jag var ensam höna ute bland by tupparna!!
Trevligt att byta några ord med en av våra avlägsna grannar så här tidigt på morgonen!
Detta kommer att göras om!
Som ni ser var fröken uppe och ute innan tant sol klivit upp ur sin sköna sömn!!
Hejja våren!!

Ha en trevlig och skön onsdag!!!

Inget april skämt!!

RSS 2.0