Liten..

Liten sover med armarna utslagna som om hela världen är hennes.. Jag funderar på att göra henne sällskap!
I morgon ska jag lämna bort liten en kortis för att få tid med min "florist" , vi ska kika på blommor och bukettförslag!! Spännande!!
Fotografen är bokad.. En ung tjej från Indal som verkar vara en riktig gotjej som dessutom verkar vara helt super duktig på att hantera ett objektiv och en avtryckare! Ska lägga in hennes hemsida.. www.emmelieaslin.se
Hon har verkligen talang och verkar vara ödmjuk och trevlig! Hoppas att det bli toppen.. VI har disskuterat lite förslag till bilder.. hon har en atelje med svart bakrund vilket jag tror skulle bli helt knäppt häftigt snyggt.. Vi har lagt upp en foto-plan och en tanke är att fota i en tom kyrka vid några stora kyrkfönster, vid de tomma bänkraderna... ÅÅ nu börjar längta!!
Jag har även varit till min kära vän som ska sjung i kyrkan och vi har gått igenom låtvalen..ska bliii så härligt att höra dem där i kyrkan :) Hade egna planer men vi har styrkit dessa.. men men...
Vi fick även i oss lite kina mat.. eller var det tailänskt tro??
På vägen hem fick jag även liten att somna i bilen vilket bidrar till egen tid i soffan ;) Kanske att man skuuuuulle ha gjort ngt nyttigt men jag har fått dispans av min härliga kollega att bara ta det lugnt!

Nä nu ska bried to be... lägga ner korkskruvarna ..om jag hade några.. kommer att få om jag vill för jag har slutit ett avtal med en gammal.. eller vän från längesedan låter bättre för hon är yngre än mig ;) Ett avtal om hårvård och håruppsättning.. Men framför allt ska hon göra allt för att få mig ofantligt vacker på min/vår stora dag!!

Sov gott!

måste meddela alla nyfikna att bamsen fortfarande är vid liv.. Jag och lilla T hejjar på nallen..!!

Uppdatering..

Sprint uppdatering, typ snudd på världsrekord!! Dopat!

Kvällen bestod av lätt stressförvirring.. höll på att glömma att hämta lilla T på förskolan, inte bara en gång utan typ 3 gånger.. illa.. men jag lyckades..
Middag bestod av bortabord med tacos spelare.. trevligt och för att inte säga förtjusande och välsmakande.. kan det vara annat med tacos?
T lekte med tjejerna på gården och överkom sin skräck för pappan i familjen så när som till den milda grad att han fick sig en kram innan vi åkte hem.. om än dock med blandad skräck och lycka känsla tror jag ;)
Packickan är ju inte så farlig egentligen.. fniss ;)

Väl hemma så filurade liten till en somning i bilen och det var inte mig helt emot! Egen tid!!! HUR ofta har man sån? Typ aldrig..
L är och jagar bamsen på fjälle och då är det faktiskt ganska skönt att få husera själv någon dag!
När jag bytt om och panik kissat (slår aldrig fel.. man kissar innan man åker och när man kommer hem så är det nära på att man gör i byxorna innan man fått upp dörren.. för att inte tala om knappen i midjan?!?!) så gick jag ut och målade resten av halvväggen på carporten.. sTOLt!!Motiven på korten.. jag.. gillar det..
godispåsen som jag lovat mig själv att lägga undan för längesedan.. inbilla er inte att det är en och samma utan den få helt enkelt symbolisera mitt misslyckande.. men ack så jag mår bra när jag får mitt godis!!
Stövlar.. dom ljusa har jag inhandlat och är såååå nöjd med dem.. blev dock liiite osäker då två av mina vänner avslöjar att DOM skulle nog ha svårt att matcha dessa med deras garderob.. för dom har bara svart och grått i galgrännan.. ja och vad tror ni att jag har? MEn så valde jag att fortsätta vara nöjd med mitt inköp!! JAg tänker ha dem till allt... dom mörka brevid är bara ett par som hemskt gärna skulle kunna få flytta in i vår skohylls länga! Tror att dom skulle trivas där!!
Bilden med bilen är när vi har kommit hem från Fäviken.. kom ni i håg att vi sov i bilen.. Lilla T var mycket konfunderad och skulle minsan även hon tillbringa en natt i bagaget.. men det får bli nästa sommar..
Det gula guldet hittades i snårigaste snåren av gran och döda djur.. benpipor alltså!! Men ack så gott.. (benen låg på behörigt avstånd.. nästan 50 meter bort.. )
Hästarna är fotade på min senaste joggingrunda som slutade i ett vilset hallonsnår någonstans vid smedsgår´n..(det var jag som var vilse..) 

Nu skulle det passa med ett kort på liten i stora sängen .. och ett på mig och min kudde för nu nattar jag mig själv brevid min snarkande lilla prinsessa! Godnatt vänner och besökare!
 

Kokar.. över..

VI är båda två ett par överhettade ångpannor när det kommer till gräl hemma.. Vi kan bara inte disskutera innan vi exploderar.. för att kunna disskutera måste vi tydligen spruta ut ilskan ut kitteln innan vi kan röra om och hälla upp det sunda förnuftet!
Ikväll var en av dessa få kvällar då ingen kommuniceringscentral fungerar.. förutom skrika och svära då förståss.. Mitt i hela kaoset sitter förvirrade lilla prinsessan.. mitt i alltihopa utbrister hon.. pappa(för för tillfället var det han som hade högsta tonen..) du kan inte bli arg på mamma! Hon blir ledsen( en av mina hatade, av mig själv alltså, brister är att jag skvätter tårar omkring mig så fort jag blir arg, upprörd eller ledsen...) .. och jag vill inte att hon ska vara ledsen för hon är min bästa vän! Du ska vara snäll med mamma!! Kunde jag hålla mig då.. näe.. tårarna som förut skuttade ner för kinden ökade nu takt och mått.. Blev så rörd över hennes kärlek! Hon börjar få grepp om att man kan bli lika arg på varandra när man är vuxen och bästa vänner som man kan bli när man är små bästa vänner.. Skillnaden i ålder är bara att när man är lite förlåter man varandra med dunder och brak så fort man suttit i mammas knä ett tag.. när man är vuxen måste man jobba på att bli vänner..! Vi är bra på att jobba på det så vi lyckas alltid reda ut våra irritationsnystan innan det är trassel i hela härvan! Men som sagt.. vi måste explodera först!

Efter att vi satt oss ner och växte upp till de vuxna individer som vi är så kom vi fram till (som vanligt) att det inte var så farligt och att bråket handlat om (återigen, somvanligt) missuppfattningar dvs kommunicerings dysfunktion!

Kram och god natt! Nu ska vi släta till lakanet och krypa ner under det varma och härliga täcket... och .... sova hästlänge! Väckarn.. 05.40!! Jag tror jag hoppar jämnfota baklänges av lycka över att kliva upp i morgon!! NOT!!

Kärlek!

 

Kanske att hösten äntligen är här..

.. på riktigt!I morse gjorde jag ett ryck! En träningsrunda och den var välbehövd! Kunde inte motstå att fokusera mitt stackars ilskna morgonhumör på hur vackert det är ute nu..
Det finns en tid på våren då knoppar brister och blommor vaknar.. vackert!
Sen finns det en tid på hösten då daggen flockas i gräsmattan och bladen börjar spraka i en färgorgie men när rönnbären börjar hänga och solen ligger på så.. ja det är kanske en av mina favorit tider på året!
Ja sen finns det ju vintertjusning och sommartjusning.. men glöm det nu! Just nu är det jätte vackert ute! Dags att vakna!!

Godmorgon och ett litet exempel med vårt vita hus i bakrunden..Dock lite bäääd kvalutta!!
T sa igår när vi var ute... Jag är prinsessan av VITA huset ;) Undra vart hon fått det ifrån?!

UNder....väntar på ett under!!!

Jag har gett massor av tid, massor av energi och massor av funderingar.. Mitt problem är att jag inte hunnit halvvägs och halvvägs är nästan framme.. fattar ni vad jag menar?!
JAg har ingen tid kvar och ingen ork och inga ideer.. men plötsligt så ska det mesta vara på plats och allt ska vara snudd på klart.. VART tog sommaren vägen?? Nu är det höst och ja.. tidsbristen blir inte mindre!!

Ikväll var det såå skönt att bara sitta ner och inte ha panik över någonting.. inte ens över att jag inte hade panik ;)
Och mycket tack vare ett trevligt besök från lolitan från Liden! Lolitan med snygge "sonen" ;)
Men även tack vare att pappa-världens bästa pappa har varit här och ännntligen fått mina pinnar ur gröten och upp på räcket!! VÅrt räcke blev sååå fint och om inte pappa hjälpt till så hade det aldrig (ialla fall inte hänt i år) blivit klart!

Vår carport är även den på väg att hitta sitt nya utseende.. Ju närmare vi kommer fin putsningen av fasaden dessto trevligare är det att komma hem efter en grym dag på en grym arbetsplats.. Man känner att man SNART kan få slappa i soffan.. om si så där 4 år ;)

ÅÅ nu ska det starta en serie om svenska HollyWood fruar...Den måste jag se.. har jag inte berättat om mina planer på att bli hemma fru.. eller om man väljer att titulera sig som lyx hustru känns det säkert mycket bättre ;)

I dag berättade min kollega en kul grej.. I höstas var paret på en mys semester i storstan och tog in på ett romatiskt hotell.. efter kuckelmucklandet skulle killen smita iväg på toa och ja.. smita var väl inte direkt rätt ordval.. han tjoade och skuttade och helekopetrade.. sig ut genom fel dörr.. AH... han befinner sig snart i bara mässingen ute i korridoren och hör snabbt ett klick bakom sig då dörren går igen!! HAHaha.. Tjejen hinner knappt säga -Nej det är fel.. döö..r.r... och får i vild panik stiga upp för att öppna åt den för tillfället värnlösa naken kärleken..
När han så kommer in och uträttat sina ärenden så ska han glaciöst skutta in i rummet och spexa lite... han kastar sig avslappnat på sängen som är av kvalité alá hotellsäng.. ni vet.. fjädrar från himlen.. så vad händer.. jo Killen slänger sig alltså ner och katapulseras därmed perfekt upp i luften och blixt snabbt ner på sidan om sängen där han erbjuds ett obekvämt läge mellan väggen och sängen på sis så där 40 cm.. Killen vi pratar om har väl tilltagna mått på överkroppen och ja ... Tjejen kvider i förvåning och skratt..-vart tog du vägen? Var på killen endast förvånat svarar.... öh... hit.. varpå hon får hjäloa honom upp!! Jag höll på att dö av skratt när hon berättade detta... för att så späda på skrattsalvan drar hon den andra incidenten då han skulle skutta efter henne upp ur sängen och ut ur sovrummet.. Han sätter kroppen i rörelse ...snopen så ligger ett klädesplagg på golvet och hans kropp försätts i rörelse fast nu i en sidledsrörelse.. för att någon tusendelssekund därefter befinna sig pladdask raklång sidledes på golvet... fatta komiken!!

I kväll var det inte bara trevligt med ovanligt främmande men det är även sista avsnittet av Prison break.. mycket mYcket spännande och irriterande sent .. skulle gärna sovit för en-två timmar sedan!

SOm ni ser är jag tillbaka... dock bara en snabb visit då jag börjar tappa sekundrar och timmar mot verkligheten och det stundande bröllopet!

Tjo..pust och kram alla där ute i den efterlängtade höst som nu knackar sina stora vilda nävar på våra dörrar!!
 

RSS 2.0