munväder...

Dotra har en trut värd en OSCAR!!!
Vår på ett års kalas i går.. Aschel som T säger fyllde ett år!! (Axel)
Massor av folk... mängder av små varelser och lika många äldre förmågor.. T var äldst av dom små krypen och då hon var den ende som pratade så var alla mycket fascinerade av fröken talförd!!
Exempel som klingade ut bland storfolket var..

Jag vill osså sitta med tanterna ( så kämpade hon sig in på en stol mellan två mormors åldrade tanter)

Öhörrö.. de här är din du ( T har hittat en ölflaska på golvet i barn rummet och observerat att ägaren glömt den där..Lill polisen!!)


Vad gör du då.. man få inte slåss, man måste vara snäll - sagt med mycket aktoritär stämma till Leo,( farbror till ettåringen) som snällt satt och lekte med sitt syskonbarn.. ett försök från lilla Prinsessan att stjäla uppmärksamheten som tillängnades födelsedagsbarnet!! Inte illa att skapa ett intrycka av elaka drag hos farbrodern som på så sätt måste smöra lilla marodörskan.. När han så inte gör det blir han helt sonika överkörd av två lastbilar och en dumper.. Han satt i vägen så nu blev det att välja mellan att få benen krossade av tre ilskna fordon körda av lilla prinsessan.. Eller att vända uppmärksamheten mot detta charmanta "odjur"... gissa var farbror Leo gör ... självklart leker han nu med "odjuret" som tvingat till sig denna nya "vän" med hot om utpressning och misshandel... INTE ILLA!!!
(dåld förhandling som mamman ständigt upptäcker att hon utsatts för!!)

Du får inte komma på mitt Kalas Aschel..?? Mamman blir tvingad att fråga varför då detta är en ständigt återkommande hotbild när hon inte får som hon vill.. Svaret var ganska uttömmande och förståligt!! Men mamma han kan inte springa han kan göra illa sig!! Det var ju en ganska bra och sund förklaring till att hon inte ville bjuda honom. Mamman till Aschel och lilla prinsessans mamma försöker förklara att han visst kommer att kunna springa till sommaren... det är ju bara 6 månader kvar tills det stundande födelsedagskalaset som min kära marodör planerar inför!!
Nu kanske han kan få komma frågar mamma Tina snällt? Lilla T kikar skeptiskt på den lilla krypande smilfinken som stjäligt alla HENNES paket... då det var meningen att dom som lämnats i samband med kalaset egentligen var HENNES.. Nja ... fortfarande inte övertygad om att det är en bra ide att bjuda den lilla kisen.. En tanke som troligtvis for genom hennes hjärna vid den tidpunkten var förmodligen att om han kom skulle det vara hon eller han som skulle få paketen då???? Så summa sumarum så var han fortfarande INTE bjuden ;) EN sann Ekonom!!= Egoist!!

När dagen och orken började närma sig sitt slut då kröp fröken upp i mammans famn och ville läsa Afons (Alfons) och Kanske Pettsson och Findus.. Ingen P o F fanns i lokalen och då ville hon att mamma Tina skulle hämta en två tre fyra kanske fem Afons.. Inga krav alls!!
Efter två Alfons sov lilla Prinsessan i famnen och en förflyttning till värdfamiljens gästrum gjorde att lilla Ts mamma och pappa fick avnjuta en vuxen kväll med trevligt sällskap!!

I just detta nu visar den lilla akrobaten hur hon har lärt sig att hoppa på ett ben.. Man gör bara så här.. man (hon försöker) lyfta upp ena benet till handen som hon håller bakom ryggen .. Man ska tydligen hålla fast det ..böjt bakåt!
Sen ska man böja på det andra benet.. Försöket går ut på att hon gungar upp och ner på det benet som fortfarande har golvkontakt. Hon lättar inte men -HON kan!!! ;) Tro mig det är en underhållande syn!! Men hon är överlycklig över att kunna hoppa( dock utan att lätta från golvet) på ett ben!! ( har inte hjärta att påpeka detta !!)


Idag ska vi åka och bada med ongens farmor och det är alltid lika intressant att sätta en bettning på NÄR dom kommer att komma ner.. om ens i dag!! Kanske i morgon eller nästa helg :)

KRam och ha en mysig sista dag på helgen!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0