Fäviken!!

Ja i dag bär det av upp till fäviken??!! Är lätt irriterad över att det kommer (enligt prognosen) värka ner regn!! Hur kommer det sig att min sista vecka på semestern bara bestått av regn regn och åter regn.. Inte någon dröm vecka om man så får säga! I vanliga fall gillar jag regn och har inget emot att sitta inne och mysa till en film eller så. Men när det ska hinnas med allt möjligt under några få korta veckor blir regn lätt frustrerande!

Ja som sagt! VI ska till Fäviken.. jag hade smått panik i natt när jag insåg att jag kommer att (förmodligen) vara dyngsur av regenet och vi ska sova i vår FORD.. vilket kan leda till att vi hamnar i världskrig med varandra. L hatar regn!! HAn hatar att bli blöt! Han är barnsligt förtjust i alkoholhaltiga drycker och när han svalt minstaste droppe alkohol sover han som en deghög! Dvs man kan omöjligt flytta honom då han är livlöst ledlös.. måste påpeka att han inte händelsvis måste vara piss full.. det räcker med en eller tre öl för att detta fenomen ska inträffa... så summa kardemumma.. jag ska dela en 110 cm skuff med ett ledlöst livlöst fuktigt stycke karl som förmodligen mer än en gång under morrondagen kommer att tappa humöret pga det strilande regn som faller..
Ja och då kan man ju snabbt se hur underbar denna helg prognos ser ut! Ger inga höga poäng för trivsel! Hoppas att förutsättningarna för en trevlig fjälltripp ändras..

NU ska jag packa och därefter ska vi åka till stan för att in handla nytt regnställ till mig och galonisar till T... Stövlar är också en bristvara så de står också med på inköpslistan..

HA en trevlig helg och ( .... oj... det är uppehåll i pissandet!! ) ta det lugnt!

Nu..


har jag postat de sista inbjudningarna.. pinsamt om det nu skulle visa sig att det glömts någon...

I morgon ska vi åka på fäviken.. jag och massa jakt galna människor.. åsså massa galna..(Öh glada menar jag) Lidenbor.. L är eld och lågor och mass producerar mat som vi förmodligen kommer att ha delar med oss hem sen igen.. brukar vara så. Vi har ingen husvagn, ingen husbil, inget tält och ingen stuga.. men vi har FORDEN!! haha!! Vi ska sova i Forden.. 2 nätter ;) Ja men det kan ju vara mysigt har jag försökt intala mig själv.. Å ni tror väl att jag har lyckats! NÄ! Jag följer med upp bara för att L så gärna vill att vi åker och för att ALLA har försökt övertala mig då det ska vara sååååå kul där uppe! JA vi får väl se!?! Å bra väder verkar det bli.. regn REEEGN reeeeeeeeeeeeegn och lite regn!

Så var då detta min sista semester vecka och det går avskyvärt fort .. lider snart mot måndag morgon och ja.. då ska man infinna sig på kontoret! Lär översvämmas med arbete.. och ja.. hm.. Lyxhustru yrket?!?! När lyses den tjänsten ut tro? DÅ ska jag söka den!!

NU ska jag leta reda på regnbyxor och regnjacka!! Och ... shit jag har inga stövlar.. måste köpa det i morgon!! Suck .. KRam och sov gott!! Själv ska jag byta den ihållande och trogna Dora utforskaren .. ni som har barn vet vad jag pratar om.. DVD:n har gått i två dagar i sträck och.. ja som alla andra nu-för-tiden-barn-filmer så ska det upprepas och upprepas till det oändliga.. karta, karta, karta... ryggsäck, ryggsäck, ryggsäck och We did it, we did it, we did it!! Ja ni lär förstå vad jag menar.. hjärntvätteri!

NU romatiskt letande efter regnkläder och därefter en romantisk film på dumburken!

Å Fågelskrälle.. jag är inte gravid! ;) Ville bara understryka detta då det verkar vara lätt att tro det.. av olika anledningar.. ;) eller :P

Dermatolog..

Verkar inte finnas någon dermatolog i stan.. L måste börja tjäna mer pengar så jag kan ... öh.. vara lyxhustru på heltid.. inte bara när lönen kommer.. hehe..

Ny äten..

MAten smakade formidabelt! Ikväll blev det dock inte plats med så mycket av just det goda.. det var annat gott som tog plats först.. för att inte lämna någon större plats kvar för den riktiga maten.. SALT laaakrits i mängder smet ner innan maten.. SOm vanligt lämnade jag hälften av middagen kvar på talriken.. Fick ett infall att åka ner på macken och inhandla salta kamelonter och mumrikar för si så där 60 spänn.. När maten så kom fram var det alltså ont om space kvar.. Men jag blev ju i alla fall mätt.. OCH ja det går alldeles ypperligt med min GI satsning ;) om n i  frågar mig.. Min tanke denna gång är att jag har gett upp mot godiset.. efter 100-0 till sötsakerna har jag lagt upp en annan strategi.. jag tränar för att kunna äta mer godis.. kommer inte att lägga på mig ett gram.. inte heller gå ner.. men nu har jag tack vare min svägerska bestämt mig för att jag nog är " perfekt med perfekta skavanker" och det får f--n duga...

Nu ska jag lista upp allt som jag ska göra i morgon..

  • sola.. en kortis..
  • boka tid hos en dermatolog.. kostar säkert skjortan och troligtvis finns det ingen här i stan...
  • boka tid för naglarna..
  • Ringa kyrkan för att boka präst.. problemet var ju bara att min blivande man inte är solid med den prella som jag vill ha... så det blir att försöka luska ut vilken av de andra två som skulle passa bäst..
  • Komma överrens om vilka psalmer.. vi gifter oss på hösten, de enda som passar enligt psalmboken är svintråkiga och jag har aldrig hört dem.. nu grönskar det.. = icke säsong.. den blomster tid..= samma problem.. osv.. men det löser vi nog tids nog. MEn jag skulle vilja ha detta klart innan jag börjar jobba så jag kan fokusera på att få lön och inte bli sparkad pga brist på arbetsmoral!!
  • be L boka vals träning... ska bli intressant!
  • åka och komplettera lite till carporten.. samt övervåningen där vi behöver några eller rättare sagt massor av förvaringslådor och lösa klädgarderober..
  • köpa nytt smink och försöka styla upp mitt sommar fräscha ansikte.. ;)

Ja jag har det jag gör i morgon..

Puss och kram havre flan!


middag vid annat bord!!

Såå underbart att få äta middag hos någon annan.. att få avnjuta andra smaker som gärna bjuder in till smaklökstango!

Dagen till ära är det Jenny och Fredrik som satsar på en lugn och trevlig middag med tidig sänggång och det passar oss kalasbra.. Jag har inte tid att vara borta några överflödiga timmar samt att det är morden i Midsummer i kväll.. ni vet byhålan med en förökningstakt som slår alla världsrekord.. tur är väl det .. att dom förökar sig, dom dör ju som flugor i varje avsnitt!! Och för att inte tala om statistiken för mördare.. måste vara topp notering även där ;)
Leif älskar serien vilket bidrar till att vi får en lugn teve kväll på tisdagar.. allsång på skansen och därefter engelskdeckare.. inte illa! Jag själv kommer att sitta med massor.. för att inte säga tonvis med planeringsmaterial inför bröllopsfesten!! SÅÅ kul.. bus ska det bli.. dessutom har jag fått nys om annat skojsigt.. HAhaha..

Go kväll.. hoppas era middagar smakar gott som den jag ska bli bjuden på ;) Kramen!

svidande ögon..

Vaknade motvilligt i morse för att pallra mig upp på en dryga timmens promenad tillsammans med goda grannen Kicki! Oj såå trött jag var och ögonen sved så tårarna rann.. men nu efter att ha mysit vid frukostbordet tillsammans med älskade familjen så känns det som att det var värt mödan!! Vattnet kluckade härligt mot stenar och omkullvälta gamla trädstammar och luften var frisk och aningen fuktig... Härlig morgon men kanske inte det direkta drömvädret för att fortsätta med carporten... men vi måste! Måste få till dom sabla takstolarna och därefter få upp dom... hm.. undrar just hur det ska gå till?!?! Någon där ute som sitter på ritning av takstolar i dimensionen 6.50 m med en tak lutning på 21 grader? Nä jaha nä jag förstod väl det... men ni kanske kan kolla med era karlar eller pappor eller varför inte svärfar..?!? Vi har inte en susning om HUR man räknar ut hur man ska tillverka dem rätt, funderar på att överdimensionera takstolarna kraftigt!?! Kan väl aldrig bli fell... högst troligt JOEÄ det kan det!!

I dag planerade jag att flanera på Birsta men jag ställde in det då det var uppehåll.. istället ska vi uppvakta prins Oliver som fyllde 3 år i går.. han ska få några coola atteraljer till sin outfit!! Mycket nöjd med inköpen och ska självklart dokumentera dessa ;)

I går var goda grannarna här på impuls-tacos!! Mycket uppskattat och väldigt gott! Tack för trevligt sällskap! Barnen lekte helt otroligt!!

I framtiden ska jag ju byta efternamn... åh då har jag räknat ut att jag lyckligtvis måste förnya mitt äckligt fula körkort!! HAHA äntligen.. bytte ju ut det för två år sen men det blev inte nå vidare lyckat!! ;) NU får jag ju en ny chans!! 

ÅHÅH... Nu verkar L ha fått tag på en kille som har en eller några takstolar liggandes.. håller tummar och knän för att det är dom mått som vi vill ha och att killen är villig att släppa dem:)
Jala!!... men det låter som att dom inte passar till vårt bygge... satans f....

NU vidare till dagens åtagande! Städning av nedervåning och röjning av diverse garderober.. sååå kul.. sååå kul!!

Ha de!
På återseende!

Tråkig eftermiddag..

Vi skulle på 40 års partaj i dag.. men en envis j-vla huvudvärk och nacksmärta som ger ett obehagligt illamående satte käppar i hjulet för oss.. Om man kanske skulle ta och ta sig en stark redig dryck och hoppas på ett underverk! Men icke.. det smarta kåmipå knepet spolades av mor min eftersom det tydligen inte är hälsosamt att dricka alkohol och knapra diklofenack och alvedon samtidig... hm.. kanske att man skulle ta och fråga en viss barba-mamma och tillika ambulanssköterska.. (tror jag.. kanske att fröken endast kör bambulansen.. men det är högst ICKE troligt med tanke på hennes tur med fyra hjul och motorolja.. ett och annat däck har även saltat hennes annars så härliga liv!!!!)

Nu ska resten av arbetslaget och L börja med middagen och eftersom det inte blev någon fest för oss så får L festa på en hög med skruv och bräder.. kanske att han kan få jobba ihop en eller två kalla öl också, men då blir det till att ligga i!!!

Se så, ut och jobba med er! (Alla är välkommen förbi här i morgon .. bara ni har hammaren i högsta hugg eller ogräsrensar handskarna!! )

På återseende!

Lördag morgon...

Jag kan ana att denna dag kommer att driva mig till vansinne.. Status på dotter: omedgöring och omöjlig!
Allt annat är ok.. men då morgonen börjar med att en förväntad och utlovad sovmorgon övergår till en ljudkavalkad av mamma, mamma, pappa... PAAAAAPPAAAAA... följt av MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMAA.. så var det ju redan slutsålt.. Greven och grevinnan var väckt från de dööööödströtta.. Dock ej utvilade!! Och när jag för en gång skull får mig en sovmorgon tilldelad mig så slår det AAAALDrig fel..
Klockan 06.02 vaknade fröken och skulle absolut inte sova mer.. ej heller lyssna på ljudboken om Pelle svanslös.. Jag sparkade upp pappan och tv:n började samla plus poäng ute i vardagsrummet! MEn det gick ändå inte att somna om..
Vid halv nio drog så L iväg för att införskaffa en ny dyyyyyyyr hög med virke! Satan så dyrt det är med brälappar.. MEn förhoppningsvis blir det fint när vi blir klara! Men jag kan meddela attt jag kommer att få tillbringa min restenade och om möjligt löjligt korta semester till att hålla i hammaren och resa virke!! Suck.. men så är det tydligen.. börjar få ångest! Ingen sem kvar och det är en halv sommar kvar!! Suck!!

Åter till liten terrorist! HOn kan överträffa sig själv med hästlängder! Idag är fröken helt omöjlig och dagen kommer att bli otroligt lång! Antar att hon är uttråkad och jag börjar bli desperat efter att hitta henne en sysselsättning som underhåller henne.. eller snarare en vän som endera kan komma hit och roa henne.. eller än bättre.. en vän som släpar hem henne och underhåller henne. Jag ska börja ringa runt hör mig för... ska jag meddela hennes status eller undanhålla den detaljen?

Ringer fritids Bergströms och kollar..


Annars kommer ju alltid mormor och farmor.. men dom är ju inte direkt svinkul som leksällskap för lilla fröken! Kanske att Äldsta bror med fru och barn tittar ner någonting!  Vore ju jätte roligt och inte alltför vanligt förekommande besök! ;)


Kram på er alla.. antar att även jag måste lägga ner lite arbete på att få ordning innomhus innan Leffen kommer hem med allt virke! Sen har jag ju en lite marrodörska som sitter och endera drar i mitt hår, river med små naglarna på min nya solbränna med härligt fräsch rosa inslag.. eller slår med handflatan på min nakna mage.. JA eller varför inte övergå till att gråta hysteriskt och hjärtekrossat över att få sig en lätt tillsägning om att det faktiskt gör ont! 3 års trotsen liknar lite smått en tonårskatastrof!


KRamen och sola med förstånd

 


Vart kom alla små

magfettceller.. satan.. jag försöker gå ner i vidd kring midjan.. allt för att underkläder och dyligt ska sitta smickrande och "perfekt" under en viss dag.. 2 Oktober.. Nu har jag ju en verklig anledning till att strukturera om fettbobborna!! MEn jag har lyckats föga bra.. Lagt på mig några extra kilon nu under sommaren så det var ju jäkligt bra jobbat!?!? HAde ju lyckats gå ner.. eller reshape magen och dess bobbadansare som smygit sig ombord på liket!! Men lugn.. jag har en plan.. jag ska träna.. (ingen kul plan men vem har sagt att livet ska va kul..) varje dag.. kanske dra in på godiset och bara äta ägg och bacon.. ha ha.. sittups och sittups och kanske en och annan sittups till.. eller vad tror ni?

Jag måste understryka att jag anser mig inte vara tjock eller onormalt dallrig men jag vill bara...BARA (haha) vara perfekt!! Ja nä höga krav.. det är det ingen som ställer.. Eller kanske lite... några..

Min semester är snart slut och jag har ångest!! Vill vara ledig mer.. vara hemma och kanske aldrig jobba mer.. eller kanske bara lite granna till hösten kanske..

Sov gott.. 1,2,3,4,5,6,7,8,9......23,24...60,61,62...101..sova

Svensexa..

Killen med två tunnor öl mellan skinkorna kom hem... ser iaf så ut.. han är lite lätt besvärad av sin härliga bakdel.. hehhe..
Hästen galopperade inte i samma takt som herr Unander ;)
Mörbultad bakdel och rökigt ner supen hjärnsubstans.. Ja det är inte lätt att vara huvudrollsinnehavaren när det kommer till svensexor.. haha och detta var en mycket snäll och timid kväll ordnad av jakt kamrater och skogsfolket kring Liden skogarna..
Vänta bara tills stadsborna slår till ... Vet inte om jag vill veta vad som ska presenteras av dessa individer!

Jag har fått avlösning när det gäller barnpassningen och febern är som bortblåst! Konstigt det där.. feber ena timmen (39.8) och feber fri den andra!!??
Nu ska jag byta bort mina mysbyxor mot ett par mer representativa byxor och åka in till Birsta! Ska inhandla massa dekorationer till dukningen och lite annat smått och gott.. måste passa på nu när det är semester och tiden finns i överflöd (NOT!!)

Appro på det där med bröllop! Många har frågat vad vi kan tänkas önska oss.. Både jag och L är överrens.. INGA glas, tallrikar, vasar, porslinsprydnader eller dyligt. Vi önskar oss Presentkort på IKEA, Bauhaus eller pengar till en systemkamera... Det är det enda som vi kan komma på! Det är så svårt att önska sig ngt när man inte vet vad man vill ha och vi har ju en hel övervåning som ska inredas inom kort så det blir en lyx att få unna sig några fina nya möbler eller någon extra badrumsinredning eller så!!

Nu vidare till BIRSTA ... ska bli så skönt att få trava runt i egen regi och ta allt i min takt!

Ses senare.. tack för inatt MIa! Liten och mörk rädd, behövde lite stöd och du lyckades briljant! KRam vännen

Och självklart S så kommer du att få vara med och planera.. kanske att vi ska ta en vin kväll på vår altan och kombinera det med en motionsrunda, behöver verkligen!

KRam

Min tid...

I morse hämtades L av sina hängivna jakt vänner.. Iväg på lite ridning och därefter skytte i skogen och slutligen en .. låt mig gissa... redig skogsfylla!! Ja ..
Morgonen skulle startas tidigt och det med besked.. svärfar och Ls morbror anlände strax innan jag vaknat.. hmfr..
Ut och gräva hål för cementfundament och ner med grejor som ska hålla carporten på plats.. glad i hågen jublar L till när det stora kavalleriet anländer för som han tror hjälpa till med allt.. istället stjälper dom allt.. hans planer stöp och han landade med näsan i vagnen som dagen till ära var vår ford och i den färdades han mot viksjö.. sen vet jag inte nå mycket mer..
Tydligen har han ridit och varit livrädd men tyckt att det var kul.. där upphör spåren.. apprå på spår..
Mina föräldrar är spårlöst försvunna.. och jag måste erkänna att jag blir uppriktig lite orolig.. Mamma svarar alltid i telefonen och terroriserar mig vanligtvis dagligen .. aldrig att den är avstängd.. pappas är heller aldrig avstängd.. Dom svarar inte på hemtelefonen eller stugans.. ej heller i någon av mobilerna.. ?!?! inte vanligt.. Vet att dom skulle ta sig från Övik i dag och lägga an i hemmet nu i kväll.. 
Inte nog med att mor och far är borta.. dottern är tok sjuk och ligger under ett tunt lakan med frossa och 39 graders feber.. Svininfluensan?? Förmodligen bara vanlig feber.. men det slår aldrig fel.. 
Jag får egen tid och det slutar alltid med att liten får högsta möjliga feber eller att hon kräks.. NU sover söta fröken men skakar som ett asplöv, stackarn..

I morgon kommer det alltså inte att slitas.. jag som planerat att jobba aschelet av mig..

Ni som kommer att få sova i natt.. sov så gott.. ni andra.. Jenny tex.. ni som likt mig kommer att få tassa upp ett antal gånger för att kika till och krama om liten olycklig sötnos.. ha en så bra natt som ni kan.. och hoppas att ni får chansen att sova i morgon..

Kram på er alla!!

( jag har lånat hem böcker om håruppsättningar, buketter, dukning och köpt en bröllopstidning samt köpt mig lite karra.. =min natt är räddad, lång som kort!!)

 


Nu ni ska bruden i klänningen!!

.... Vilket innebär att det ska springas och sittuppas every singel day.. fram till THE DAY!! ... och jag började slava fettet i DAG!! Jag plååågade min stackars kropp 4 km och trodde därefter att döden kommit för att hämta hem mig!!
Det var bara jag och mina kor ........som förstod mitt lidande och kände den enorma djävla annamma som tvingade mig framåt!! Ingen/inget har någonsin tidigare fått mig att plåga/tortera mig själv som jag gjort de två sista gångerna som jag löpit! Jag har aldrig någonsin gjort slut på mig själv som jag gjorde i dag.. Och då ska här tilläggas att jag har några härligt framryckta placeringar i Lidingöloppet 5:a och 6:a... även gett Fru Evy Palm.. (visst hon är gammal men dock en av dåtidens främsta långdistans löpare i sverige) en ihärdig match under ett par km under kvartsmaran i Högakusten.. hon vann men jag var i närheten.. jag hörde refereringen av hennes målgång.. Men i dag så kände jag hur maten rörde sig uppöver magmunnen och hur blodet åter igen lätt skulle ha exploderat genom  pannloben om jag fortsatt en km till....
Ingen fara... Im alive!
L tog även han med sig sin trötta kropp ut på ett pass.. Men jag låter mig tro att jag slet, kämpade och utövade sporten bättre och hårdare..!!  ;)

Nu ska jag lägga mig och vila.. imorgon får vi se hur livet leker.. kanske att man ska ta sig ner till Eriksdal och hem igen.. Kanske att man ska kika om smultronen är mogna.. eller så tar man grannens släpkärra och åka in och köpa virke till vår snart uppförda carport! vi ska bara försöka få tiden och hjälpen att passas in!! Ser ut att bli svårt.. snart kan jag berätta varför.. och för er som redan vet.. det är hemligt ;)

I dag satt jag och kikade på buketter... inte lite och engagera sig i .. klänning, underkläder, inbjudningar, uppsättningar av hårtussar.. liten ska ha nå fint.. och nu ja.. jag har nog bestämt mig..I morgon ska jag ringa prästen som L tydligen via ett tidigare arbete gjort sig oense med.. jaha.. ja men det bådar ju gott!!?

Men jag ska även ta mig tid att umgås med min kära barndomskamrat och min nya väldigt mysiga och härliga kamrat.. Även med våra barn.. lyckost mig som bara har en att ta hand om.. dom två stackarna har två på sitt ansvar.. hehe..

KRam alla goa!!

ÄNTLIGEN...

Äntligen har dom stackars överarbetade inbjudningarna skickats iväg.. i omgångar för vissa av er verkar tydligen inte ha någonstans att bo.. eller ja.. vissa av er bor av skattetekniska skäl fortfarande hemma hos mamma tydligen ;)
Nu är det nästan klart .. några få kvarstår och det verkar dröja innan dom skickas.. :) Andra får inbjudan på toapapper.. enligt egna önskemål! Håll till godo kära snyft tant!
Trots att alla ord, alla meningar och övrigt i inbjudan har lästs av flera och även gåtts igenom med lupp så lyckas skrivstils tanten hitta några små fel som.. fel i ett av telefon nr.. pettitesser.. fel i en av mail adresserna.. men av en snäll it donna så fick jag veta att ö blir till o .. ingen fara på taket.. detär ju ändå ont om platser så några bortfall hit eller dit... vore ju tråkigt!!
Jag har varit på en liten semester tripp till mor och far i stugan.. vidare förflyttade vi våra söta mjuka ändor till Liden och nu i dag ska vi kasta oss över till toksia.. Holmsjön..!! Middag hos Hills och därefter tillbaka till svärmor och svärfar för att i morgon släpas iväg på akution i Indal! Ska bli riktigt trevligt och spännande.. får se om det blir några nya fynd som ska slipas, målas och säljas.. Elin.. du gillar ju romantiskt vitt med lite slitet och med kanske några rostande detaljer?!?! Intresserad? Jag som skulle vara så kreativ denna sommar.. måla massa tavlor.. ingen hittills.. skulle gjuta roliga skapelser i betong.. inga hittills... skulle plantera massor av nyttiga grönsaker i mina nymålade (smultron röda odlings lårar)... ja där gapar oändligehets tomheten likt en blåvals munhåla..
MEN jag hann sola i fyra dagar och det var väl tur.. bara 33 solarietillfällen  kvar innan bröllopet!

Nu ska jag krypa ur mitt nattlinne och slinka ner i mysisarna och någon bekväm överdel av elastiskt bommulls tjosan!

kram och njut av solen...den.. lilla!!!

semester.. suck!!

ÅÅ vart tog solen vägen? Jag som skulle anlägga en riklig grund till en solbränna.. Men i den här takten så kommer det att bli svårt.. min kropp kräver hela sommarens solstrålar och nu är dom som synes slut!! Hallå.. Vi är hela familjen kraschad uppe i stugan. VI kom i tisdags och det var ett skönt återseende av dottern.. Vi var i går och badade på paradisbadet tillsammans med Hills och lillebror med familj. Mycket trevligt och T som tidigare varit lite skrajsen för vatten hoppade hej vilt från kanten och åkte alla möjliga attraktioner.. Hon tog efter Vilde Sam och struttade iväg på egen hand! Icke vidare omtyckt av mor och far! Satan nu har vi kommit dit vi strävat efter, hon har kommit över sin vatten skräck! Kanske att det var bättre förr??! Nu kommer man ju att måsta vara på helspänn som aldrig förr.. tidigare så var det ju bara att se till att man inte ströps av de små armarna som krampaktigt höll sig fast runt halsen.. ;) Efter bad och lunch strosade vi lite på stan och efter en kvart insåg vi att den blandade upprymda känslan av att tordas släppa taget och den trötthet som en längre tids badande ger så var stads flanering ingen god ide! Grinig och komplett omöjlig visade liten terrorist oss tillbaka till bilen och vidare hem till Hills. Mat och trevligt sällskap samt en liten liten bebbe serverades.. den lilla Maja var gudomligt söt. Maten var utomrodentligt väl lagat i ett ny renoverat kök.. Såå snyggt och hemtrevligt! L och jag ändrade för en kort sekund våra planer och tänkte att vi också skulle fixa till köket.. innan vi bygger carport och isolerar övervåningen.. så åter till verkligheten.. köket får vänta! Ett tråkigt samtal.. En av mina topp 5 vänner kommer inte att dyka upp på mitt bröllop! Snyft! Får se när jag förlåter henne för det ?? ;) Nä självklart förlåter jag henne och förstår henne men jag blir ju självklart ledsen och vet att även hon är det! Du är ändå en av mina bästa!! Nu ska jag och lilla T vräka i oss frukt yoghurt och flingor.. sen ska vi fiska och hälsa på chippen, Texas, Figgo och lilla frasse.. eller så är det Texas som är liten.. grann hundarna så klart!! Kram och ha en trevlig skitvärders dag!!

Att avlägga rapport!

Måndag.. sol värme vatten och glass... me like!
Tisdag... samma som dagen innan fast bättre!
Onsdag.. svensexa planering och avlämnande av älskade dotter.. Ö-viks semester väntar liten söt tillsammans med mormor och morfar!
Pappan i familjen har sin årligt återkommande kundkväll på VIPen på Gatufesten.. Som vanligt gasas det på och vinnaren för kvällen blev även det den inte helt otippade och återkommande segraren pappan!!
Torsdag.. morgonen startar med att även den skulle bli som den brukar.. torsdagen efter kundeventet!! JAg sparkar upp sömn drucken och sprit stinkande pappa.. (tur att doter är i trygga händer!!)
Fredag.. Min tur att gå lös på spriten.. Började med champanje hemma hos underbara mamma fågel och tillsammans med mamma fågel, dotter fågel och Fågelvännen Malin skuttade vi ner mot staden.. Lundell.. med nöd och näppe!! Men vi hann.. VIPen och hälsa på trevliga fd restaurang kollegor och eftersom trevliga kommittén specialtränat inför denna kväll så gick vi ut hårt! Mitt råd till Pappan var inte att tänka på en kväll som denna.. (en vatten, en drink, en vatten och en drink!!!) nä tips och råd är inget för vältränade party prinsessor!! ( I efterhand var jag nog med all säkerhet INTE tränad för en sådan alkoholrusch!!)
KVällen slutade med att en inte allt för tålmodig ( enligt min mening ) L kom och hämtade hem mig.. HUR skulle det vara om jag också nån gång kunde få stanna och ha kul... nån gång...?? Även detta skulle visa sig vara mycket smart drag av min älskade och omtänksamma blivande make! JAg gnällde och skällde fram till bilen och tuligt nog satte jag mig inte helt på tvären.. men nära därpå!!
JAg grinade mig hela vägen hem och trots att min käre vän från barndomen satt bak och (även han smittade av fyllehund viruset som nu mera betecknas som HN2CP.. ) irriterade sig på de 2 oproffessionella  (kan aldrig lära mig stavningen på det ordet... blir till att slå upp någon gång..!! INTE nu) poliser som tagit in honom för ett kortare förhör och för att göra en bedömning i fall vännen skulle få tillbringa natten i fylle häcken eller inte.. dom hade beslutat sig för att låta den mycket upprörda herren åka hem i en bil med loggan- artistservice!! HAHAHA.. tillsammans med en slagen stjärna.. Nämligen jag.. japp för vid höjden av brofästen så började jag se dubbla horisonter och tre bro räcken på vardera sida.. inte konstigt att man slocknar och bärs in.. hittar vännen hinken (mycket länge sedan) och får håret uppsatt av sin (återigen älskade blivande make) Suck suck behöver jag säga att hinken och jag följdes åt även lördagen fram till 18... därefter åter fick jag känsla av att livet fortfarande existerar... HAR ALDRIG I MITT LIV UPPLEVT EN SÅN GRÄSLIG LÖRDAG!!!
Kina mat och salt lakrits (åter igen med risk för att jag upprepat mig tack vare min älsk......bla bla bla!!!)
Lördag... bakfull (om det undgått någon?!) motvilligt återgick jag till brottsplatsen för att bearbeta mina tram.. Inte riktigt men jag kommer aldrig mer att dricka mig f u l.. Mamma fågel som fredags kvällen till ära bara varit salongsberusad om ens det kunde lunga mig med att ångesten inte var något som jag behövde kännas vid ( hur kommer det sig då att den satt som en trött och negativ tvilling på min axel hela kvällen ?) för jag hade uppfört mig efter alla sociala och förnuftiga regler.. förutom den där om att ta en vatten och en drink och en vatten...1 drink i vardera handen tycktes vara mitt motto.. men trots detta hade jag lyckats kammoflera detta med högsta möjliga säkerhet.. Så det så!! Tur att han är så smart min sambo.. att han tog hem mig i tid!!
Så lördags kvällen skulle ta slut tidigt.. ja vi var väl hemma efter att ha suttit backstage med kökspersonal och en och annan  trevlig prick vid ja.. 05.47... L hade en sista körning kl 07.30.. Den stackars Marit Bergman fick tråkigt nog inte åka i L´s artistservice utan hon fick transportera sin söta lilla bakdel med tillbehör i av de andra killarnas bilar ty L var för slagen för att ansvara för hennes transport! Läs trött inte full för han var cool lugn hela natten.. men efter att ha varit i tjänst i över 15-20 timmar per dygn i 4-5 dygn + onsdagens alkohol intag så var det ett klokt beslut!

Kul att träffa dig fågel och tack för en trevlig helg..

söndag.. tacos hemma på kvistbacken och trevligt sällskap .. tidig säng och första natten som kunde bjuda på en behaglig sov temperatur!!
Måndag... idag har jag städat (röjt undan) handlat, hälsat på Åstösemester brudarna och slutligen strosat runt på Birsta.. inhandlat ett par skor och fler papper och kuvert till inbjudningarna.. snart snart snart.. är dom färdiga för utskick!! Suck!!

Nu ska jag åka ner till macken och köpa mig en plopp!! MMmmmmsov gott och ha en skön semester!!

RSS 2.0