klänningen är klar...

klänningen är klar. färgerna till buketten är valda, skor är inhandlade, tourselett är nästan val.. stay ups är inhandlade... gästlista=bockad... Inbjudningskort.. nästan genomtänkta.. ringar... långt ifrån klara.. kanske inte ens att dom vi vill ha finns.. (smått panikslagen när tanken inleds, så därför slås den undan fooooort som f--n) Maten har vi en kille på som sitter och knåpar på..bil till och från kyrkan, nja.. eller förmodligen men det löser sig.. Hotellrummet.. borde vara bokat och klart då jag överlämnat det till min blivande make!
Ja så var det färgen för dukning och annat i lokalen.. (oshit.. tror inte att lokalen rymmer alla.. någon som sitter på en stoooor och billig lokal?) Färgen är allt annat än bestämd! Har några små aningar men inga som är helt övertygande!!
Festprogrammet?? Kanske att man kan kopiera någon annans? Massor av sånger vill jag ha.. helst singstar eller ngt dyligt!! Nja eller han sa inte nja.. han sa NEJ!!! och då får det väl bli så!!
Någon med gitarr ska vi ha.. Möjligen att F kan tacka ja.. eller då får vi hyra in nån..?
Tårtan.. tårtan är ja.. INTE bestämd.. vill inte ha någon traditionell.. kanske bara en lyxig choklad tårta.. eller ja.. 
Smycken.. inte genomtänkta!! ALLS!!
Håret.. önskemål finns .. måste testa min vän som ska få försöka göra mig vacker?! Hon har ett storslaget jobb fram för sig!
KRam och god natt.. (ni har nu en aning om vad som snurrar i min stackars hjärna.. förutom att jag har snart exakt 20 år tills tanten inom mig får certifikatet utställt på RIKTIGT!! å det känns såååå skönt!)


Å Kråkan..

kan kraxa.. hm.. har intagit den fasionabla hesa-Fredrik-stämman.. Lider dagen till ära av whiskey rösta så att säga!! Men det är ju ett betyg på gårdagens trevliga tillställning. Vi var bjudna på vigsel och bröllops fest. Dagen startade med ja.. kan man säga .. det vanliga på en lördag morgon.. kiss i sängen ( att man som förälder (eller jag) aldrig lär mig att fredag kvällar innebär mycket dricka för lilla fröken och trött som hon är efter veckans långa dagar så skär humöret i hop och hon stupar slutligen i sängen efter att ha varit hysteriskt övertrött och allt som hör där till...) Ialla fall morgonen började alltså med att liten vaknat i en pöl.. förståligt att man tjuter ett öronbedövande wwwaiwaaiiii mmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaa........ mamman (jag) får leda en yrvaken och trött dotter till toaletten för att tvätta av söta fröken.. även detta under samma waaaweiiwaa... mmmammmmaaaaa jag fjyyyyyser... Stoppa om lite i MIN säng och ta ur alla sängkläder ur hennes och därefter, lycklig över att klockan endast var halv fem och i tron om att man kanske ska få sova en lliiiiiiiiten stund till... så tok grinar lilla vällingsmoppan... ja vill ha väääälliiiing... Så underbart att även pappan öppnat sitt dövöra och motvilligt kliver upp och blandar till en skvätt som ... haha näe just det.. kom på att sååå var det inte..
Hon fick ingen välling utan hon somnade motvilligt om!! Haa den här morgonen vann mamman och pappan...

Hela familjen vaknade vid typ halv nio och frukostade tillsammans med snickar morbrorn som sovit på soffan.. TACK gode gud att hans dövöra inte öppnade okristligt tidigt då han slitit hela långa fredagen med vår altan!

Därefter packade Lilla T och jag ihop leksaker, cykel, cykelhjälm och skor.. pyjje, tandborste, lekkläder mm och begav oss ut till min vän J med familj.. Ty festen var barnfri men det var inte riktigt vi?! Tacksamt när en vän då kliver in och erbjuder sig( kan tänkas att jag övertalat eller tiggt om att låta T sova över...hehe..) att övervaka liten fröken marodör!
Allt gick därmed som på räls.. Anders med flickvän Viktoria kikade förbi och blev glatt överraskade över att få bli bjudna på en kopp kaffe och bröllops inbjudan! HAde glömt att berätta för gamle Anders om våra planer! Men dom tackade ja så där rakt över bordet.. låter ju bra.. bara .. få se nu.. 97, 86, 85 stycken kvar som inte ännu har tackat ja.. Kanske att man ska skita i inbjudningarna.. Maria, du sa väl att det ändå inte var så viktigt hur det kom.. antar att du fortfarande väntar på toapappret :)

Anna-Karin och Pär (som för övrigt inte har gott inflytande över min karl) kom för att hämta oss vid två och som vanligt hittas jag då i badrummet med mascaran i höger näve och rouget i den andra..... inte illa.. men bra sent och försöka få en bra makeup i sista sekund?? Men det var ju inte jag som skulle gifta mig IGÅR:: det var Fia!! INgen vill väl tävla med bruden så jag satte samvetet i första rum och valde att gå halv snygg Hahaha.. eller hur ?! Fia var såå otroligt vacker och tro ni jag klarade mig från att snyfta.. Nix! Rörd till tårar och kanske att det var lite extra känsligt då brudens moder är svårt sjuk i canser.. Att HON fick se det! Att HON fick njuta över att se sin dotter lycklig och så "brudligt" vacker!! Det gjorde inte hela saken lättare från att hålla tårarna borta!! Snyft.. så vackert och känslomässigt det var!!

Kvällen var helt underbart trevlig! Trevliga bordsvänner och bra musik, goda drinkar och ja.. allt som ska vara bra på en fest var bra.. Lyckat helt enkelt!

Dagens morgon var inte lika stressig och jag vaknade som vanligt när jag har druckit särdeles tidigt.. typ brukar vända och vrida på mig från fem snåret.. trodde att så var fallet även denna dagen efter morgon men... AAA Halllå.. när jag så rastlöst gav upp och var beredd att gå upp och städa eller ngt för att få tiden att gå så snubblar jag nästan till när jag kikar på vår gigantiska vägg klocka i köket... ööh.. lilla på 12 och stora på 11... hm.. dags att hämta liten och genast så kändes det mycket bättre.. VI tog oss ut till barnvakterna och lyckliga över att få hem en hel dotter så stannade vi en kortis och snabbade oss sedan förbi ICA Maxi för att inhandla födelsedagspresent till lilla Agnes som hade kalas. Först vid halv fem var det avklarat och nöjda och belåtna kom vi hem, jag och liten med fiskedamspåsen i högsta hugg..Liten somnade så i tron om att hon hjälpte sin far med att köra åkgräsklipparen.. hon somnade stående mellan hans ben med sina båda små händer på ratten och huvudet händandes över Ls ena arm... sååå sött..

Nu ni ska jag kojja! På återseende!

Är det en städskrud...

Eller har min klänning som jag tänkt ha i morgon på min väns bröllop potensial? Delade meningar råder!?
Jag tycker att den är fin och passar perfekt på en tillställning i klass bröllop.. min sambo har vid tidigare tillfälle muttrat ngt om att den ser ut som en städskrud.. öhm.. Den har ett sting av ja.. medaljong mönster fast med blad och snirklar.. svårt att beskriva.. men den är härlig i just mina färger.. den är skön och går nedan för knäna.. Skor.. ja det är frågan, somliga (som min mor) anser att stövlar av boots karraktär inte är passande.. jag önskar få ha dem men kommer att få böja mig då jag blev vasche (ingen susning om hur det ordet stavas..) om att bruden INTE tyckte att stövlar passade ;) Lydig som jag är så skippar jag dem men offrar mig motvilligt till att stappla fram i högklackat i morgon!! Det var länge sedan jag struttade runt i klackeskor.. på riktigt alltså ;) men i morgon ska jag på ne igen!! Konstigt vad praktiskt man blir när man skaffar barn.. väljer bort obekväma underkläder efter att man burit sköna amningsbhar, string (?) = utbytta till otrånga hipsters och ja högklackat bytt mot kliklack på sin höjd :)
Men i sommar väntas livet komma åter till husets fru.. öh... blivande ;)
Här ska klackas under fötterna och stipa up underklädes fronten och fräscha upp gammkroppen.. Hahaha ;)

I kväll har jag sluppit vara ute på tomten och slava.. inte på humör.. däremot har jag jobbat på riktiga jobbet.. (om man nu kan kalla det?) och därefter (lägg på en timme extra på ordinarie arbetstid) sprungit på stan (lyckades insupa lite stadsnostalgi känsla.. blev sugen på en traditionell after work, som på den gamla goooooda tiden..)provat underkläder till min STOOORa dag.. Inget som passade.. eller ja jo det fanns ju två.. en toursulett för endast 2699.. och sen en tråkig utan rychspysch alls.. lite sexy vill man ju ändå framstå som när det väl ska hottas upp!!
Så jag vet inte hur jag ska göra.. får väl ta morbror Carris tips om att snurra upp tuttarna till två knurl knutar och tejpa med silver tape! (Han gav mig det tipset i fjol när han kommenterade att det syntes på långt håll att lampsladdarna intagit min annars så unga kropp...) PYTTSAN!!

I kväll har jag däremot fått damsuga och plocka undan inne.. känns ju lönlöst.. gör det en gång/två gånger om dagen men det är sandigt och dant strax efter.. Huuuuur mycket kan en husa kosta att anställa?? INte såååå mycke? eller?...

Näe.. sova är underskattat... nu är det min tur att slänga upp bena, ändan och ryggslutat i stora kooosiga sängen!...längtar.. tror att jag skippar att borsta tänderna och tvätta bort sminket? inget kan väl hända mer än att jag somnar? ... och känner mig äcklig i morgon bitti.. nä jag tar nog svängen förbi badrummet.. Sov gott ni med!

Leeeedig.. köss dä i ächle..

Idag har krattar dagen med stort K glidit förbi..
Morgonen startade med en sömnig signal från en irriteraden telefon... Upp och hoppa det ska på matjord i dag..
Traktorn brummade i gång och jorden puttrade ut på gården. Nedre delen av tomten (den större) gick i ett Jihu.. Sen tog det tvär stopp!
Lilla T var nere hos sin vän i backen och utan hennes söta tryne i bakhaserna flöt allt smidigt till just det.. nedre delen av tomten var klar! Då var det bara slänten och övre så att säga "hus-tomten" kvar.. nu var energin slut! Ingen ork, ingen motivation och ja.. till och med liiiite lite regn!! Åh.. så jag längtade och längtar tills att matjorden är ute och fröna sådda och mattan grön och tillåten att beträda!! MEn men men, än är det långt tills vår mark har intagit sommarfärg och mysfaktor! T tror att hon kommer att få en gräsmatta i födelsedagspresent.. INte alla 3 åringar som önskar sig det!!
Vi hann få ut jord i slänten, och även en bit uppe på "hus-delen" men än är det långt kvar.. suck!!

Valkarna i händerna kammoflerar planerna på ett framtida bröllop och smutsen under naglarna är permanent! Har provat knepet att dölja genom att gömma (nagelack) men ack så jag misstog mig! Vilken förskräckelse.. såg hemskt ut och såååå klart så äger jag inget nagelacksborttagnings medel.. trots 4 besök i välsorterade matvaru butiker så har jag inte lyckats få med mig något sånt hem ÄÄen!
Håret är en buske med bra gro grund.. mullan och sanden har bäddat ett mjukt bo i hårbotten! SÄkert värmande på vintern, dock inte att rekomendera.. kliar lätt!!

Pappa Peter och Mamma Kicki med små totter var här i kväll.. vi avnjöt pizzor tillsammans med arbetslaget bestående av .. öh.. nä Roger åkte hem och Fredrik skulle äta här men då Liten Trotsig O inte var på världens bästa humör och hans annars så glada flagga lyste med sin frånvaro så bönade och bad mamman i familjen att dom skulle äta Pizzan hemma vid och så blev det! Känner att jag skulle ha gjort det samma.. för i bland kostar det mer än det smakar att försöka vara social när ens barn har satt tvär sidan till! Orken räcker lixom inte! (Jag har full förståelse vännen!!)

Farmor och farfar åt en bit med oss och även morbro Karri som så snällt har kört runt i en skumpandes traktor hela dagen!! Honom skulle familjen i vita huset inte klara sig utan!
(tror även att karl har köpt sig ett "nytt" liv..;)

Fick ett msm av lilla sjöfågel.. Ta och sola lite för mig också din lilla lort! (människor som åker jorden runt i stora flygplan är såååå otrevligt själviska... miljön då!! och Sen hallååååe.. dom dricker drinkar med drinkparaply och.. äter säkert massa god mat som någon ko eller haj har fått sätta livet till bara för att tillfredställa dom satarnas gommar!!) Usch!! såååå......................avundsjuk jag är på dom "satarna".. jag vill jag vill jag vill också vara där du är min kära vän med svarta dun!! Sjöfågel.. när kommer du hem? Kanske att jag kan bjuda dig på en paraply drink hääär på min terass!!?? Kram och ha det såå gott!! Det är du värd!

Någon som anmäler sig som frivillig att ta hand om vår tvätt?? Berget/massivet har växt och skriker bara man slänger ett get öga på det!! Slår vad om att det välter snart.. bergiskt!

I morgon ska jag jobba... japp..utan mig stannar sverige!! Eller hur Elin? Du som ALLTID jobbar! (fast sist var det om jag inte tar helt fel din käre sambo som satter spättet i hjulen)
Efter jobbet ska jag fortsätta att kratta.. men först ska jag in på underklädes butikerna i stan för att söka mig en tourselett.. (hoppas det stavas så)
Ska försöka vara vackert sexig på bröllopsnatta.. hittade en som gick för 600 pix men den var liiiite för stor och dom skulle inte få hem nå fler.. sen hittade jag DEN.. den perfekta.. såg ut som en donna med stort D, frågade efter priset som INTE (av någon anledning ?) fanns på saken.. Exspediten svarade rappt att det var en lite extra fiiiin grej.. sörrö.. med krussiduller och klass.. Öh .. priset?? Ja den är ju lite dyrare, 2699 kr och då var det bara överdelen.. inga trosor, inga strupeband och inga strumpor.. Satte i halsen och bytte raskt om till MINA trasor och min schabbiga beige-vita BH och struttade ut på stan.. snopet! Ghaa.. vill ju ha den men tror inte att jag är villig att lägga ut 2699 kr för en natt..Nä.. plus att L har suttit med mig och tjuv kikat på internet när jag har sökt i olika webbshoppar.. HAr förvarnat honom om att JAG kommer INTE att se ut som dom på bilderna.. för till skillnad mot för deras så "lever" mina tuttar och dom har inte samma öh.. Motstånd som dom bruttornas som så sexigt visar upp dessa "Underverk" till tutthållare!! Han kommer att bliii såååå besviken!! Suck!

PÅ lördag ska vi på bröllop.. bra för då får man lite ideer på dukning, festprogram, sånger i kyrkan, mat, lekar och bus på festen och kanske lite hintar på vad som man ska genomskåda och undvika tiden innan vigseln..
I förrgår var mina två vänner med familjer här.. Blev snack om möhippa.. hoppa fallskärm.. Ghaaa.. näe.. Andra smärra nära döden upplevelser!! Snälla snälla Om om ni smackar i hop nå fuffens tänk på att ni ska vara vänner med mig även efter kvällen... Bee Naiiis!

Nu ska krattan H Eriksson lägga sitt grusade hjärnverk på kudden och invänta John Blund ! Har bestämt träff med den underbara mannen! SOv gott för det tänker jag göra och .. ha det så sköönt om ni är ledig i morgon!

Ska försöka ringa dig i morgon M.B.. Kram!

Att älska och hålla i det man älskar...

Man kan hålla handen på den man älskar hela livet (metaforiskt alltså) utan att komma varandra riktigt nära...
Man kan sova i samma säng hela livet utan att vara varandra nära...
Alla förhållanden har sina regler, normer, känslor och sätt att lära känna varandra...
Vissa blir bästa bästa vänner som förstår varandra vid minsta vink... Andra missförstår varandra hela tiden men lyckas ändå hålla ihop sitt förhållande...
Det finns andra som har en tråkig vardag som förhållande och ändå klarar av att hålla ihop hela livet.. MEn sååå finns det underbara, snälla, omtänksamma och kärleksfulla par som offrar såååå mycket för varandra och ändå missar man det viktigaste ... att leva tillsammans!!!
VI har vänner som speglar alla dessa par.. paret som hållt ihop sedan början av högstadiet och som glidit genom livet med bara smärre förhållande blåmärken i form av lättare diskussioner som bråk (?) hur man nu lyckas med att aldrig få vansinnes utbrott på varandra..?
Vi har ett par som alltid verkar vara osams och hårda mot varandra, som man såååå många gånger allvarligt fundera på vad dom ser hos varandra för ALLT är fel på den ene och den andre men som fortfarande håller ihop och innerst inne verkar ha det bra..
Andra mer normala har sina upp och ner gångar, andra av våra vänner är som natt och dag men som jämnar ut med sina olikheter.. den ena härligt "hispigt-osäker" men med charm och värme och den andra är en "lugnande" gummibjörn med samma charm... Alltid lika härliga och underbara..:)

Men så har vi de som vi sett upp till, velat träffa oftare för att dom är så harmoniska och härliga. DOm vårdar sitt förhållande och tar hand om varandra, kramas, är gulliga men lagoma på alla sätt!

Dom har himlen som spelfält och allt har gått deras väg... men så spelas en annan del av verkligheten upp inom bord deras förhållande och innerst inne är allt kaos.. Vänner sviker varandra och det enda jag vill är att hjälpa till att plocka upp spillror och försöka laga ty jag älskar dem så mycket.. så mycket att min egen egoism brinner nästan starkare än den oerhörda förståelse och den medkänsla som jag har för den svikna parten!!
Jag försöker i vild förtvivlan hitta ett sätt att få dem tillbaka på rätt köl.. JA jag vet det är inte min sak.. och jag vet att det är sååå svårt att försöka laga ett kraschat förhållande.. det enda som går att göra är att uppmuntra till precis det enda som jag inte vill få dem till- att vara ifrån varandra och förhoppningsvis att dom på så sätt hittar tillbaka..

Att hjälpa till att låta hjärnan ta besluten ett tag och inte hjärtat.. Inte låta hjärtat tänka när det är trasigt.. det är som att handla när man är hungrig.. Blir oftast bara skit och ofantligt dyrt.!! I detta fall skulle det förmodligen kosta dem hela deras sista chans att hitta tillbaka... MEN jag hoppas och jag är såååå säker på att livet kommer att återvända och åter inta sin bästa sida igen! Å ni ska veta huuur mycket jag vill det!
Och att ni kan ringa, hälsa på oss när som ni helst behöver om så endast bara för att sticka ner barnens hand i den tomma kakburken på bordet.. bjuder inte på mycket .. inte mer än två öron och ett hjärta och massor av skratt..(om det är det ni behöver ;)

Undrar hur ni se på oss.. mig och L..
Kanske att man inte vill veta det ;O haha
Men förhoppningsvis sitter inte bänkrad 5 och slår vad om hur länge vi kommer att förbli gifta efter den 2 oktober..
Att spela på när skillsmässo handligarna skulle kunna komma att lämnas in.. hahaha
Vårt första bröllop som vi var på var nämligen så... ett par som INTE var ämnad för varandra beslöt sig att gifta sig och ja.. det gick som alla trodde.. 6 månader efter I DO blev det två singlar som bråkade över vart barnen skulle bo.. Ååå snälla ni håll tummarna för att vårt öde inte är av den kalibern..

Min vision är ju att livet efter vigseln ska vara lika bra om inte bättre än vårt liv nu.. Att vi ska lyckas växa samman ännu mer..få hålla om varandra i hela livet.. låååånga livet!!

Kanske att jag har varit liiiite väl känslig i kväll.. mEN eh da.. känner ju min känsliga sida ganska så bra nu så här en halv vecka efter PMS attackerna!!!
Älskar er som står ut med mig och mitt pladder!!
Kram och godnatt vänner, bekanta och ni spännande anonyma vänner!!

Rastelös!

Det kliar i tåna, rastlöshetens oro killar mig i nervtåtarna!! Jag ligger och tjuvsurfar med min väns dator i knät! Var på fest igår kväll och behagligt nog fanns det en säng lagomt stor för två ledig som jag och L lonat.. festen var trevlig, mysig och framför allt mättande.. åt mat och drack vin långt in på sena nattkröken kändes det som, men då jag ransakar mitt minne så var nog inte det riktigt rätt.. Kommer på att det lektes lekar och sprang stafetters då kylan kröp närmare och in under tältduken (party tält stort för säääkert 50) så förflyttades vänner och bror in i husvärmen. Eurovisions song contest fick stå som centralt inslag tills vi insåg att vi tittat typ en evighet och trots evigheten så var det röstande landet endast 20:e av 42... slagers bytter mot lovande stjärnor och amatörer och helt oduglingar- självklart är det SINGSTAR som refereras! Vickan, det blev ingen duell... Jag utmanar dig.. nästa gång.. Trots min rädsla för mickar, sång framträdande och scen skräck i lätt tappning så ääääälsskaaar jag singstar. Vid dom första framförandena har jag en puls på typ130 och darrningarna i händerna går att missta för en 85 årings skakande kaffekopps hand!
Efter typ 20 (ja det är sant, och näe det var MIN mic) så hade jag botat åkomman och bytt ut känslan av skönt obehag till skön vinnar instinkt! Häääär skall vinnas ekade säkerligen mellan klara och icke sååå klara toner i mitt huvud!!
Tur att man inte ska bedömas utefter engelskt uttal eller sin förmåga att ens hinna läsa ut orden.. Man kan ju om man vill (vinna) nynna där dom "svåra" (i vissa texter typ mer parten) orden kommer och på så sätt lyckas vinna.. (jag är totalt vääärde lös på engelska och dessutom så kravlar min tunga in i ett töcken av sladdriga rörelser som lätt leder till fövirring i talcentralen.. allt blir minst sagt sluddrigt och feel, men som tur är så räknas inte det utan ska man vinna ska man slå dom rätta tonerna!! AHahha !

I dag käns det som om solen slår en på fingrarna och skrattar hånleendes mot mig!! Kunde det inte ha varit i går som den såå varmt skulle titta fram! I dag sitter jag fast i en massa planering och åkandes hit och dit.
Först för att hämta lilla sessan hos farmors och därefter titta förbi vännen som hittat hem till sin mor och far på en längre visit för att hämta vitaminer och sömn (tror jag;) men som annars bor i en avlägsen liten fjällby!!
Antar att då man ändå är i "hembyn" bör slå en lov in till sin EGEN mor och far.. eller så kan man kanske boka in att DOM kommer ut en sväng till eftermiddagen ( tror mig komma ihåg att mor var "sugen" att putsa fönster hos lilla mig? :)
Skulle behöva träffa den andra vännen som släpat hela sin stora familj längs E4:an ända från ELSTOCKHOLMO.. ikväll.. ty måndag, tisdag och onsdag ska det trevligt nog jobbas övertid! Suck.. Jag vet dock inte om storstads jänta har tid i kväll och vet att torsdag och framåt ska för hennes och familjens del spenderas ute på deras sommarställe..

Nu ska jag försöka föra ett lagom högljudt toabesök som förhoppningsvis ska leda till att värdparet vakna och ställer till med frukost så killet i tåna går över ;) Åååh stressad och rastlös måste ju få i sig lite smörgås och oboy!! (tvivlar på att någon av dessa sovande party prissar kommer att vakna.. Kanske att man kan tappa  ner någon kantstött kopp i köket eller någon tomflaska från diskbänken kanske .. kanske .. GOOOOMORGON !! ( tid för rapportering är förnärvarande strax efter 9..)

Solens IF hälsar övriga deltagare godmorgon och välkommen till dagens fullspäckade schema..
Farmors, Hamlunds, mormors och slutmålet... JAaa.. KRattning på stora leråkern på ön (längtar sååååå)!!
(appro på krattningen nu ni.. matjord har levererats och nu är det bara och börja gräsmatte såningen! Jah joh ja men det ska ju bli kul!!! några frivilliga??)

KRam och klLLLIIIIVV UPPPPPP!

Pralin jäntan, fick du tag i nå go bitar? Vad blev det för smarrigt? Antar att du inte sparat ngt till mig.. men va f--n kom just på att du inte tycker om choklad.. var an då det besöket??

En vanlig torsdag..

I dag har det inte hänt sååå mycket, men jag känner ändå ett sug över att skriva lite.
Blir lite som ett gift man får ut lite tik ur hjärnan..
PÅ jobbet var det nästan som vanligt. Förutom att vi hade en avskeds lunch med en av våra få killar som ska börja på en annan myndighet! Trist för vi är verkligen "undernärda" när det gäller det manliga inflödet på stället!! Dom få som är killar är övervägande våra chefer annars har vi nog lätt räknat 10 st... tråååkigt för det är rätt trevligt ochmer givande när det är mer jämnlikt.. många kvinnor = tror att alla vet vart jag vill komma.. gnäll, tjafs, skvaller osv...

Jag har torkat golvet och nattat liten 3 gånger för det vaknas i ett!! Nu sover tack och lov lilla sessan och hela vardagsrumsgolvet och köket är torkat!
JAg orkar tyvärr inte göra mer för jag är kulslut i korken och i övriga delen av min gammkropp!!

Sitter och ser på eurovision song contest.. tror att det kan vara lite halv dåligt medhörning eller så är jag den ende som tycker att det låter gräsligt och snudd på falskt! Men men tydligen är VI redan vidare?

I går var min kära dotter ute och sparkade lite på cykeln.. hon var överlycklig och kan tydligen redan cykla ;) Ja jag skulle tro det ja!!


I dag när vi var på ICA så var liten lite uppstudsig och säger att mamma du är sååå dum, var på mina ögonbryn snabbt for ner och en argrynka bildades mellan ögonbryna! V A D sa DU? öhm.. INget.. J O DÅ vad SA du? Inget och jag får inte säga det igen för jag får inte säga att du är dum!! SÅ var det med det.. det som hon inte sa :D svårt att hålla sig för skratt men jag klarade det!! KLapp på axeln!!

I mångt och mycke har trotset tagit över min blogg... det kommer det att fortsätta med som det verkar! Ty det ser inte ut att sagnera!! Suck!

Liten sessa pratade med farfar i kväll.. Å va jö du då?, Ska inte du äta?, Vart ä farmor då?, Vadå vet du inte det?, va äru rå?Nä nu ska du pappa prata me farfar fö ja måste prata mä farmor! (som inte var hemma) ja det var samtalet det.. det underhållande var att jag överhörde svärfars svar..Dom överrens stämde inte helt med frågorna då han hör lite illa och hon pratar likt sin mor, fort fort fort!!!

PÅ en förskola som en av mina kollegor har sitt barn på så skriver förskolefröknarna ner vad som barnen avhandlar kring lunchborden..
I veckan ska dom tydligen ha avhandlat syskon och bäbisar.. Och hur dom kommer till.. alla barnen var överrens om att det måste vara jätte dyrt att köpa en bäbis!! (för det är det man gör) Och dom satt och spekulerade i vart men kunde inhandla de små!! Men så var det en som kom på att det måste ju va smartast att köpa en som var krockad för dom måste ju vara mycket billigare!! Underbart!!

Nu så.. nu är det kojs med sej!! Nattsvart! SOv sött!

nu..

Ja ha nu se ni nu har jag nå mer å klaga på.. jag är inte bara trött, rastlös och sliten... jag har tråkigt också.. Vad ska man göra när man inte tillåter sig själv att göra ngt? Hoppa över leksaker i hallen.. sätta sig ner och titta på den obäddade sängen och tänka att jag slipper ialla fall bädda sängen.. Eller kanske tänka en snabb tanke om att jag inte behöver vika tvätten för det ska jag göra i morgon när jag inte har tid.. NÄ nu vet jag.. jag ska gå ut och räkna stenar eller kasta pinnar.. det har jag ju aldrig gjort förr..nä hä ni.. jag ska inte göra någonting.. Jo okynnes äta keeeeex...!
Tack och tjurstina.. smarriga ballerina! (kex) I mängder.. och vet ni.. jag äter baaaara det i mitten.. nougaten ;) Det är saaaant.. Sen kan man bygga torn och tinnar av det som är kvar.. hm.. vitskjorta med långa remmar på.. ska visst vara lika bra som en spikmatta..


Ta knäcken..

Idag tog jag mig ett klokt beslut om att åka hem till ett tomt hus tidigare än jag brukar.. mormor fick hämta liten och ta med henne hem till sig och L fick själv pallra sig till skogen för påbörjan av averkningen .. vedtillverkning..
Jag har varit helt kulslut i några dagar, inte bara PMS utan troligtvis även lite överansträngning av hjärn och kropps verksamheten..
Måste erkänna att jag har nog aldrig varit så här stressad som jag är nu.
Det tär på mig att sitta inne och inte göra någonting.. det finns sååååååååååå mycket som skulle behövas ta tag i.. MEN jag har lovat mig själv att släppa allt i åtminstånde 4 timmar.. jag ska bara läsa, skriva, titta på sidor på nätet som inte har med gräsmattor (ooootroooligt ointressant men ack så viktig info för en som inte kan mer om gräs än att man måste klippa det och klipper man jätte kort som pappa gör så behöver man inte oroa sig för några fler ansträngande träningspass med gräsklippar helvetet...)

De sidor som jag ska kika på är inredningsbloggar, butiker, spa osv.. ska inte kika på bröllopsgrejor, inte på rabatter med olika små söta blommor planterade i och inte heller några byggföretag/butikers sortiment.. NÄE jag ska bara fördriva tiden med det som är mysigt och totalt orelaterat till huset, bröllopet (som faktiskt inte alls känns så stressande än),mark eller för den delen någon ekonomi sida som kan stressa upp min då vi har dåligt sparande eller sparande i HELT fel form!!!
Nä jag ska bara äta kex, dricka apelsin saft och mysa till ljudet av ett soligt vår regn... Solen skiner och det faller tunga droppar regn från himlen, fascinerande och vackert!

I helgen ska vi ju på 30 års fest och just nu känns det faktiskt BRA.. har varit tok stressade över det men nu har jag släppt det lite. Kan kanske ha något att göra med att vår personalfest ställdes in i dag. SÅ nu behöver jag inte har dåligt samvete över att jag känner mig osocial med mina kollegor och jag behöver inte känna tvånget att gå fast jag inte har varken lust,ork eller tid.. BRA!!

ÅÅ det bara kryper i mig.. känner mig tvingad till att göra ngt.. Känns fel att sitta still och inte göra någonting.. Kommer att bli en låååång och psykisk jobbig eftermiddag och kväll.

Ses!

Eventuella grannfolk!

I dag har det tredje paret varit och kollat på granntomten.. Till lättnad för oss så vet vi till ytan vilka dom är och att dom verkar lättsamma och trevliga! Puh!
Men det som inte var så kul var att dom var lite skeptiska till läget och om man läste av dessa människor så skulle dom kunna tänka sig att byta läge med oss :) för dom vill ha dygnet runt sol och det är det nog bara vår tomt som kan erbjuda i just detta "område" hehehe.. Men då vi känner att det skulle vara helt ok att dessa två trevliga typer bygger brevid oss, för det är ju trots allt ganska om inte tok viktigt att man kompar med grannen och att man känner sig bekväm med dem, vi ska ju trots allt dela på uppfarten...Hon är mysig och han verkar skön till stilen med hantverkar anlag .. icke att förakta ;)

I dag har jag fräst, jäst och irriterat mig över allt och alla... kanske lite väl mycket, då en av tjejerna på jobbet försökte utbyta en menande blick med en annan kvinnlig kollega då jag gick i gång på ett ex antal cylindrar under ett av våra arbetsplaneringsmöten... Om det då var något som fick mig att tända på de resterande cylindrar så var det den låååååga gesten.. att man som kvinna ÖVER 30 fortsätter med det listiga kvinno spelet att underminera en annan med hjälp av dissande uttrycks formler.. Illa och omoget! Tror att jag gjorde precis så när jag var runt 12.. nä inte jag men mina vänner.. eller jo förresten jag har en ful ovana att himla med ögonen och nedvärdera min mor på samma sätt.. förlåt! Men det är nog lite mer åt mamma barn trots.. Ops.. arv? Mamma dotter.. jag kommer inte att klara att T går an så på mig.. DÅ smäller jag av!!!!!!

Haha min käre blivande make har varit ute och sprungit i kväll... nu har han fått "tuppjuck" och står och tränar med slangar.. rätt söt och med den smickrande solbränna som han lade grunden till i fjällen.. Huvudet har en gyllenbrun touch ... allt nedan för halsen har en slapp..ljusvit nyans ;)
Kärlek är nyansead kan man säga ;D

I kväll.. ER.. som vanligt men inte för allt för länge till.. sista säsongen" Snyft" vem ska då rädda mina måndags kvällar??

I morgon ska L börja med vEDEN, mamma hämtar T och jag avlöser henne vid läggdags..
Till helgen fortsätter vedgörat och då löser en fest av arbetet.. 30 års fest.. Hehe min underbara vän Sara fyller tant före mig hihihi så underbart att jag får vara UNG några dagar längre.. nähe.. det är faktiskt några veckor ;P

Tack vänner.. ska gå igenom alla förslag som inkommit på det ena eller andra sättet... Visste väl att man kan lita på er :)

Nu ni så ska jag sitta och gnola och lyssna på icke kända låtval för att därefter ta med mig några till min hjälpande hand för expert utllåtande... tralllaaaaallala... Fågel.. det har nog löst sig.. det vi avhandlade i dag.. Ingen fara på taket alltså!! PUST!!!

Kram och sov gott eller ha en bra dag.. beror lixom lite på ;)

Vilken underbar dag..

Trots all sten, allt krattandes, all stenforslande med skottkärran.. allt trots från liten prinsessa och all värk i den överansträngda vekryggen! Trots allt så har dagen varit riktigt trevlig och skön. JAg har laddat mina batterier och har haft en ängleståla mod med liten skrotunge, mamma har varit här och tvättat mina fönster så nu ser jag ut också!
L har äntlligen kommit hem.. efterlängtad!
En snabb titt från både Maria och Mattias med töser, Mamma Kicki och Pappa Peter svängde förbi men T´s ny funna vän E hade tråkigt nog somnat i bilen från affären.. T vart nog lite besviken då hon fått hålla tillgodo med en arbetsmyra till mamma och morföräldrar som inte heller suttit på lata bänken! T har mesta dels fått underhålla sig själv då ingen haft nå vidare med tid över för stackars bruttan., Kan vara en bidragande anledning till att hon i går var helt vansinnigt trotsig och omedgörlig..??

Jenny med kids tittade även förbi med lite vitamintillskott.. tåååårta med underbart välsmakande jordgubbar!!

NU sover liten och pappan, jag sitter och njuter av att INTE GÖRA NÅGONTING, ska surfa runt lite på nätet innan jag stoppar håret i färgburken och påbörjar kammofleringen av tantperuken.. Satans silvertott!!

Kram!

vill bara påpeka..

att det skulle aldrig hända att jag skulle slå eller på annat sätt göra min dotter illa....!! Vill bara understryka detta till er som överväger att anmäla mig till socialen.. Hon är det dyrast och bästa jag har i mitt liv.. men trots det kan det hända att den lilla prinsessan blir lite på nerverna varning.. Kanske att socialen inte vore rätt ställe.. psyket passar kanske bättre för min del.. Tvångströja och hela kittet! Tror att dom har godismaskiner på psyket.. tror inte ni? Kanske kan ta det som en semester..
Men som sagt som alla mammor och pappor vet ( utom vissa som ALDRIG har några som helst problem med sina barn) så har dom små en tendens att pröva en.. OCh trots det så älskar man dem lika mycket.. åtmindståne efter en liten stund... puss och kram igen!

Tack vänner för att ni finns utan er skulle jag ha ett sååå tråkigt liv och tack Jenny x 2 som erbjöd mig sitt sällskap och tack J som tvångsbesökte mig när jag behövde det som bäst.. Middagen som slutade med att vi tillsammans konstaterade att det inte ÄR vi mammor som är knäpp.. hennes son var lika obstinat som min lilla fia!!

Ja P o K sov gott!!!

I kombination..

Jag har uppmärksammat under några dagar att PMS och irriterade "trots"ungar  inte är någon vidare kombination..
Jag har vid tre, TRE tillfällen satt händerna för ansiktet och tryckt ut några trötta tårar.. snabbt torkat krokodiltårarna och visat upp ett "slitet" men välanvänt Passa dig lilla stumpan innan mamma exploderar!! FÖr NU är det nära..
Den där explotionen innebär att hennes mamma, dvs jag höjer rösten till max, trycker ner ögonbrynen och spänner ögonen i henne... ger henne en rak hö... sällan.. men jag ber henne mycket bestämt att göra som jag säger till henne!! Händer det någon annan?? Händer även följande någon annan - att hon struntar blanka f a n i vad jag säger och i vad som hon blir tillsagd att göra... Hon bara tittar med endera en trotsig blick som säger.. aha.. nu ska vi mäta vem som är starkast... eller så snörper hon i hop munnen och drar ut underläppen för att dramatiskt darra lite med den och likt sin mor pressa fram sina krokodiltårar...!! Sådan dramatiskt mor sådan dotter brukar jag få höra... Kan inte förstå vad dom menar med det!!

Nu sover teaterdonnan i sin säng och jag var nyss in och stoppade om henne.. Hann inte ens ut ur rummet innan täcket var nere vid tåna.. Hon hatar likt sin far varma täcken så det blir raskt till att byta i morgonbitti. Strax efter jag har klivit ut flickrummet så börjar hon gnälla och stånka.. Hosta har hon haft några nätter nu och när jag vände för att titta till henne inser jag att fröken trotsig har en nästa vridurbar nattkostym som tyder på att hon har feber och svettas.. ÅÅåå då kan vi ju sätta pengar på att i morgon kommer hon att ta sig för öra och på måndag är endera jag eller L hemma med henne för ytterligare en penicilin kur!! Suck..

Nu ska jag lägga mig och läsa min nya tidningar och äta mina karrameller.. kram och sov gott!

Planering..

Har suttit och knopat på alla inbjudningskort och har inte kommit överrens med det ena eller det andra.. är det designen som är rätt så känns typsnittet inte helt ok.. är pappret fint och perfekt så har dom glömt att tillverka kuvert i samma format!! SJälvklart väljer jag konstant det dyraste som man kan hitta i pappersväg..
JAg har ju funderat eller bestämt mig ska jag väl säga att mina inbjudningskort ska jag ha gjort själv.. men Hua.. nu börjar jag slita mitt hår och ångra mig.. skarpt!!!

Kanske att jag skulle leja bort det.. Näe. faan heller inte när jag ansträngt mig hittintills :)

I dag har pappa och dotter (jag och min pappa) klarat av att jämna till större delen av vår nedre del av tomten.. Har nog överansträngt ryggen till den milda grad att upprätt hållning är näst intill Omöjlig att inta..
Suck.. för vi har ju bara den övre kvar.. men det börjar ljusna!

Jag ska förhoppningsvis svänga in på jobbet en snabbis i morgon och jobba in lite extra pengar.. Övertid verkar vara melodin när man jobbar statligt! Inte illa om man har sand istället för stålar i fickorna!

Har ni några drömmar?
I morse när vi åkte över bron så kom den där längtan efter att skriva en deckare över mig igen! Har alltid velat göra det och det brister inte i fantasi utan mest i mod och kanske inteligens. JAg har fått för mig att man måste vara såååå skärpt när man skriver en deckare, ha koll på hur utredningar görs, hur analyser av dna och fingeravtryck osv känns såå främmande och invecklat men ack så viktiga detaljer i den mystik som en sann deckare ska innehålla.. Fantasin är ruskigt på topp.. kanske att det är därför som jag sällan klarar av att sitta/sova hemma själv när min andre hälft är i jakt stugan eller på tjänsteresa som det händer att han är.. Har så mycket elak fantasi att det räcker och blir över, ty allt som hörs i min verklighet när natten knackar på är psykiska mördare, förövare, sociopater som har förföljt mig bara för att dom slumpvis valt ut mig, en vanlig tjej som blir det perfekta offret... Att någon blivit fixerad av något ont och att jag bara råkar vara ivägen eller utvald av noga resartch (stavas knappas så men det får gå.. kanske att min svenska är en lite käpp i hjulet också ;) av den psykiskt sjuke..
Ja.. nu ska jag sluta annars måste jag nog väcka upp lilla prinsessan för att ta mammas bil och puttra hem till päronens bostad för att kunna få en blund i natt.. NOG FANTASERAT FRÅN MIN SIDA I DAG!!

Ja men hej.. anledningen till att jag började skriva i kväll var att jag skulle behöva lite hjälp med valet av solo sånger till bröllopet.. någon som har några fina och kärlekssvallande sånger som mina vän kan framföra under vigselakten??
Har släntrianmässigt gungat in på de traditionella sångerna men skulle vilja ha något eget och något som speglar oss.. jag och L.

Har suttit och bluttrat i texter och snuttar på internet men det förefaller vara bara traditionella sånger som väljs...

Jag har precis kommit på att jag har GLÖMT min cykel i min gamla lägenhets cykel förråd.. SÅÅ praktiskt nu när jag och min köpare inte är bundis och bästis efter att det uppstått lite osämja vid försäljningen.. Tror iof att jag kan få tag på nyckel och ta mig in men jag tror däremot inte att jag törs! Kanske att man skulle kunna skicka dit pappa och hämta den.. jag hade ju tänkt sälja den nu i vår och finansiera mitt nya cykleinköp!
GaaaaaaHaa!

Nä nu ni.. sova sova säng säng säng.. sova sova säng till morgonen sköljer sina Soliga strålar in genom rullgardning springan :) PUssen på er!

PMS KÄRRING!!!

Jag är en Jävla PMS kärring men kärringen är på gott humör i kväll :)

Nu ska jag sova och kom ihåg att det är bara EN gång i månaden.. möjligtvis två små..:)

Trotsade regnet och var ute i en kvart för att mota lite STEN... hann få upp 45 medel stora hårda irriterande stenar.. Ja och på den kvarten rörde jag om på en jordplätt lika stor som baksätet av vår bil.. Ford mondeo..
De ni.. skulle man kunna sälja stenhelvetet så skulle jag vara riiiiik! Nu är jag bara trött!
Ska krypa ner under täcket och krama om min älskade lilla prinsessa som snodde min del av dubbel sängen.. min kudde, mitt täcke och ja... vi är ju vana att trängas.. PÅminn mig om vi får ett till barn att vi ska lägga pengar på en stöööööre säng!

Tack Mia.. Skönt att höra att det finns en "häxklubb" för såda som oss ;) Love!

Go natt!

P M S....

Om min blivande man kan stå ut med mig i två dagar per månad då jag är i fullfärd med att skälla och irriterad mig på honom, min dotter som kliver mig på tåna, mina kollegor som (förlåt) gnäller, min mamma som bryr sig, någon jävla politiker som tycker att vår idrottshall ska få nå nytt golv.. nu efter att basketlaget vunnit sm guld.. innan då?? Nä då var det nog samma politiker som tyckte att vi skulle lägga ner några hundra miljoner på någon teater"katedral" och alla löften bara för att vinna röster.. tror inte ni det?? Och jag irriterar mig på att jag inte hinner tillräckligt mycket per kväll ute på tomten och jag .. faaan så dåligt humör jag har och allt bara för att man är kvinna..

Det humoristiska och tragisak är att jag inte kan kontrollera  HUR irriterade jag blir och jag kan inte heller hålla emot när frustrationens utbrott över faller mina stackars familjemedlemmar.. TROR NI att jag måste gå till doktorn och be om lite hjälp?
Det tror min sambo (förmodligen min dotter också... men hon kan endast säga att jag är sinneskuk.. dvs sinnessjuk vilket hennes pappa har lärt henne eftersom han säger att HON är det när hon får sina hyperaktiva an´fall... ni vet när treåringen springer och pratar och springer och pratar i ett I ETT..  )Min vän i Vi anser att en medicinering skulle vara lösningen på mitt lynniga temprament de få dagar som jag har det i månaden..

Tror NI att dom har rätt, antar att min mamma (stackarn som får ta mest skit och som förmodligen inte har en susning om varför jag expolderar..) också skulle må bättre av att jag blev jämnare.. någon som har någon erfarenhet av PMS piller..?

Har jag sagt att jag älskar min dotter.. det gör jag till den milda grad att jag skulle gå i döden för henne... men som trotsig liten skit unge så är det ibland svårt att se allt det ljusa just i de tillfällen då hon trostar allt.. speciellt mig.. tror ni att det är en bra kombination med min pms.. Jag skulle så gärna vilja ändra och ta tillbaka så mycket.. för jag har inget tålamod vilket innebär att stackars liten prinsessa får kanske lite oförtjänade skarpa tillsägelser bara vid andra varningen.. jag ser att hon blir ledsen och jag brister innuti och får dåligt samvete och vi måste kramas.. Men vad ger jag då för signaler till lill sessan.. ?
I morgon är det vanliga Mamma H som är i farten och då kommer jag dels att spendera lite mys tid med fröken samt att jag har tålamod till att lägga henne och läsa en saga och inte bli tokig för att hon inte somnar på en gång..längtar!!

I veckan har fröken "trotsig" varit riktigt fyndig.. På förskolan finns det en fröken som hela tiden får ta samma testningar som jag får.. T är hela tiden trotsig och nästan elak med henne.. T har hela veckan sagt att A är dum att hon inte får hjälpa henne för A är dum och att A är dum hela tiden och att A slår henne och att ..osv.. men så sitter Lilla primadonnan på toa och har bajsat.. Hon behöver givetvis någon som kan hjälpa henne och torka lill baken..
A jag är KLAR..
A svarar att eftersom hon nu är så DUM så kanske inte hon vill torka henne...
varpå det blir en kort tysnad..
Primadonnan svarar -Ja men du är ju snäll om du torkar mig.. FÖr då är du ju snäll...
Ja så sant så sant!! MEN ack så tre års trotsigt!

I dag så kommer vi hem och T vill vara ute innan maten men eftersom  både jag och L ska laga mat så fick hon vara inne, suck sååååå trååkigt säger hon när hon tar av sig skorna.. JAG FÅR ALDRIG GÖRA NÅÅÅN TING SOM ÄR LITE KUL.. suck sååå tråkigt och förresten behöver jag inte äta.. (undrar om lilla fröken har sett på Lotta??)

Nä nu är Greys slut och jag med så jag knatar till sängs.. Puss och kram.. lovar lite bilder till helgen men orkar inte trillskas med kameran nu!!!

Pussen!

Någon har tagit min söta snääälla lilla tjej....

och lämnat mig en bus fia och odygding till Lotta..
Hela garderobsdörren i hallen samt halva tapeten i anslutning till hallgarderoben förblir nog rosa nu..
DEN var VIT innan.. men lille T var i skapar tagen och placerade med hjälp av en stämpeldyna och lite finger färdighet en nytänkandes alster för permanent åskådning.. SUCK!! Sådan tur att det går att tapetsera om.. OCH VISST ska det väl synas att det bor en barnfamilj i kåken.. om än en liten så ska det väl ändå synas ?? ELLER?? Helst INTE enligt min blivande make.. Kanske att jag instämmer trots att det i nuläget inte tjänar ngt till.. färgen sitter och den får vi troligtvis leva med..

I dag har jag en liten svag aning om att jag har tur att jag inte är bakis.. Vi var på möhippa i går och ja.. det var mycket trevligt, nya ansikten och nya erfarenheter.. Hahaha.. Blivande bruden uppskattade vår insats och kvällen avslutades ute i en badtunna.. Me like!

I morse klev jag upp och beklagar mig fortfarande över att min rygg lider av sviter efter singelskottningen.. En grusgång ska flyttas och det blev ju mitt projekt... Hm.. måste omförhandlas ;)

Jag tog mig i nackskinnet och bar ut min sarjade kropp till grusplanen som vi har som tomt. Fortsatte med att försöka jämna till underlaget som så småning om ska täckas av matjord.. som ska krattas ut och därefter "befruktas" av mängder av gräsfrö..
Har hållit på sen 10 till nu, halv två.. Ger upp för lite lunch!

Återkommer..
HAAAALLÅÅÅ det går en dokumentär på 5:an just nu om en gravid MAN!! (nåt som inte stämmer?)

Två solmogna tomater har...

Krattat jord och rivit ogräs.. på den obefintliga gräsmattan.. HUr låter det..
Två solmogna tomater har hört att dom är älskade av sin dotter typ 35 gånger under denna dag.. Frasen börjar... mamma vet du.. jag älskar dig.. och avslutas med ... och jag skulle älska dig ÄNNU mer om jag fick ha tutte på dan..
Pappans fras var kort och gott.. JAG älskar dig.. pappa!! HUr låter det??
Två solmogna tomater har slitit och slitit och är såååå solbrända att ett par ugnsstekta tomater verkar slaka i färgen..
Två rödsprängda armar hänger längs min kropp.. nu med händerna ( troligtvis det enda på mina armar som INTE är sönderbrända av solen..) Två knallrosa för att inte säga ceris rosa med en tuch av signal rött.. ty solen har gjort sitt jobb i dag...

Åh härligt med sol,... måste komma ihåg att INTE ha brottar linne OCH bh när det är risk för bra väder, ty ett bröllop med bar rygg väntar i höst och en charmig solbränna med ett X och ett i på vardera sida är ju inte vad jag vill stoltsera med på min och min älskades stora dag..

Appropå min älskade.. han grillade bort sina hjärnceller (till viss del i alla fall) i dag.. Han råååkade (?) bränna skalpen och det övriga över halsringningen... HAN kommer att flagna och det är lika dant varje år.. I kväll så såg han frågande på mig när han och lilla marodörska badade... Va faan ... fattar inte hur jag kunde bränna skallen sååååå mycke..
Öh... smarta delen av familjen ( glöm det där med att ljudet kan komma upp och ner... ni som vet vad jag menar.. glöm det.. för nu är jag smmmmaaaaaart ;) Kanske att du ALLLLLLLTTIIIIIID bränner huvudet när det är soool?? KAnske??
ÖH... Ja? JA det kanske jag brukar.. eller jo ja det brukar jag nog.. TÄnkte inte på det...

I morgon ska jag på möhippa och ni må tro att jag var kaxig i början av planeringen.. MEN såå kom jag på att det brukar kunna straffa sig.. Måste tänka framåt så jag lade till den mjuka sidan och lämnade förslag på bra och roliga men snälla grejer att göra ;) Kan ju tänka att det kan hända att jag får igen annars... SNälla.. jag var ju snäll så ha det i beaktan!
Vi ska ... kan inte skriva det nu men det låter jätte roligt och jag tror även att den blivande frun också kan tycka det..hehehe

Lilla T var på topp humör i går.. vi firade Valborg hos grannarna och vi besökte en liten majbrasa i närheten.
Lilla T har nyss hittat en vän som heter Elin. I går valde T helt sonika att byta namn på sig själv..När vi kommer ner så börjar fröken att springa mot en okänd man som hon slänger armarna om.. Som tur var såg han vad hon tänkte göra och tog enmot henne..
Hon kramade om honom och han kramade lite lätt chockad tillbaka. T presenterade sig som ELin och därefter presenterade hon mig som mamma karin.. Hm..
"Elin" gick sedan laget runt och presenterade sig som ELIN och mig som sin mamma Karin.. "Mamma Karin" gick efter och påpekade per omgående att så inte var fallet.. men i efterhand skulle det kanske vara bra om vår dotter väljer att ljuga om sitt namn då det finns risk att hon har ärvt sin pappas hyss nerver.. Så OM hon väljer att begå massa hyss så kommer grannskapet att klandra mamma Karin och den där rat ungen ELIN!! STACKARS  riktiga Elin...

KRam och go natt!!! 

RSS 2.0