kommer att flytta...

kommer att prova på en ny blogg... häng gärna med om ni vill...

Ni hittar mig på

www.saltaguldets.blogspot.com

ska det ju vara.. förlåt mig!!

kommer att flytta...

kommer att prova på en ny blogg... häng gärna med om ni vill...

Ni hittar mig på

www.saltaguldets.blogspot.se


snörvel och snyt!

I dag är jag en halv Unanders.. jag har feber, hosta, halsont och börjar bli täppt i näsan.. eller ska man säga täbbt i näsan..

L for till Götet i dag och därmed blev jag själv med lämning på dagis och med feber och frossa var det ju kalas skönt att kliva upp, gå ut och sitta i en kall och skruttig bil!
Kan inte påstå att jag längtar tills i kväll då liten terrorist (iof en söt sådan) kommer hem, ni vet, kombination sjuk och trött mamma med dagis trött och grinig 3 åring.. kan det bli annat än en smärre katastrof!

Väl hemma igen satte jag mig här i soffan och kom besviket på att vår tv inte fungerar.. suck.. vad är det då för endaste liten tjusning med att vara sjuk!?! INGEN... vad ska jag nu göra, stirra i väggen, och läsa gamla nötta inredningstidningar... vill ha en ny fräsch tidning.. Ialla fall...

Suck..

Kanske att man kan sätta sig och kika runt på lite inredningsbloggar.. oftast lyckas jag endast hitta till dom romatiska och lantliga.. inte riktigt min stil och ja.. man vill ju inte väcka det frö som än inte börjat gro om man inte vill ha ogräs.. Dvs jag känner att jag börjar bli smittad.. men det är inte anpassat i vårat hus att NU börja styra smaken mot lantligt.. INGET är i dagsläget lantligt och det brukar bli dyyyyrt när jag börjar styla om.. Leif är heller inte anpassad efter söta lantliga stilen.. SÅ då återstår alltså bara att läsa andras bloggar om ditten och datten.. kanske kasta bort nån timme på att snoka runt på FB..

Om det är några som funderar på varför jag är så ohyfsat ohövligt stroppig och inte svarar på era tackar-för-helgen-sms så beror det på att min fåne till telefon inte fungerar som den ska.. suck.. inget med elektornik verkar känna för att umgås med mig idag.. tur att jag har dig gamla kärleken som nu fungerar igen! Men lägger du (läs datorn) av så har jag få förhoppningar om att jag ska överleva denna lååånga dag...!

Önskar att det kunde dimpa ner några gamla arv från en okänd eller varför inte NÅGRA okända mostrar, fastrar, onklar eller dyligt.. för nu är plånboken tunn!! Suck..

Någon som har förslag på vad man kan göra för att driva in lite stålars av bra kvalutta? Sälja .. bilder från L´s svensexa verkade ju fungera.. hihi.. någon som bjuder?

Nu ska jag fylla på honung i tevattnet och tycka lite synd om mig själv!

KrAM PÅ er!

Ja det är ju helt fantastiskt..

hur HUR blöt man hinner bli i små regn... tog en rask promenad hem från föräldramötet i kväll.. och för första gången på länge ville inte L ligga med mig ;) hahaha...Han lockades inte av en dygnsur ruskprick i regnjacka och .. håll i er.. vuxet värre.. reflexväst!! Han invände dock mot det konstateradet .. alltså det om att han inte ville rumla runt med sin nyblivna fru! Han kunde minsan visst "offra" sig.. om jag kunde tänka mig att klä av mig först!! Phju! då var han alltså inte sjuk då ;)

HAhaha... det du Mia! ;)

KIcki.. jag har hittat på ytterligare ett upptåg.. för oss två.. nu smides det planer må du tro.. allt för oss ;) Himlen ler och gud smuttar njutningsfullt på sitt ny upphällda rödvins glas.. HAha.. så bra och så spännande!!
Kommer att chockera och briljera.. återkommer med mina små hyss ;)

ÅÅ kan snart inte svälja utan att dra på mig grimarsfäjjan... ont ONT i halsen och huvudet sitter fortfarande med i bakfylle styrelsen.. Långa årsmöten?! Pannknackarn håller just nu lunchpaus och valium killen med känningar hos alvedonsnubben har infört obligatorisk praktik i huvudverks simulatorn!! JA så kan det vara att sniffa på vin och doppa nynaglarna i Captain Morgans innan döme!! Dröjer länge Läääänge till nästa styrelse möte!! Hoppas jag.. eller så kanske jag ska erkänna att jag har fått mer smak av det ljuva party livet... införskaffat mig några små oskyldiga party stasser...

Leif tappade förstrött sin fin fina dopgåva på golvet.. slog mig att han gått med den på sig sedan bröllopsfesten..
För er som inte var med.. Toastmastern lyckades lura en av våra bästa vänner att L inte var döpt och att han under cermonin måste döpas för att jag skulle få byta namn.. Hon i sin tur var först tveksam men efter att han påmint henne om att hon borde köpa en liten symbolisk dopgåva till herr Unander.. så lyckades hon i sin tur övertyga och inviga några fler vänner i detta skämt.. så när vigseln började dom så smått fundera om han skulle döpas före eller efter.. och hur det skulle gå till... när han aldrig döptes så började vännerna på "de lurades" bänk att ana att ett spratt var satt i verket.. så glada och lurade gav dom så sitt dopsmycke till den överrumplade men sedan länge döpta man som nu är min!! HAha, underbart!!

nÄ ni alla höst korrar som sitter och njuter av TV:ar och bara längtar till att få tjura upp på jobbet i morgon.. SOV GOTT!! nu är det inte långt kvar till JUL!!

UNderbara UNNNDERRBAARA!!

VI är nu gifta!!

Allt har gått såå himla fort och så himlars bra! Är så lycklig!!
Inte bara över att jag har dubbla ringar på fingret och för att jag nu mera kan titulera mig som fru.. Utan över att vi har sååå många underbara och fantastiska vänner!! PÅ riktigt och på sant!

Vi hade även en superhärlig tjej som följde våra steg under dagen.. hon fotade och fotade och ja jobbade stenhårt för att vi skulle få föreviga våra känslor.. VI hade en otroligt kul dag uppe i Indal, efter 86:an, i Indals kyrka, Spikarna på Alnö och i Alnö nya kyrka!! Hoppade i och ur bilen som vettvillingar!!!
Hon kommer att gå Långt!! Lägg namnet på minnet!! EMMELIE ÅSLIN.. Väldigt proffisionell och jätte trevlig och lättsam!
Kan med hjärtat rekomendera denna donna för vilken fotografering som helst! Haha, vi kompade bra i hop med bild ideer och utföranden.. kanske lite stelt i början och med en viss distrahering av liten älva på 3 år.. men när jag idag fick ett av hennes "sneak-peak" så kan jag inte annat än säga att hoppsa så fin jag var.. och det lyser bus i ögonen på lill sessan som som mång en gång förrut inte kunde vara still... vi fick chansa hejvilt för att hitta possitioner där hon höll i mer än en blixt!! ;)
Längtar så efter alla andra bilder, ska bli så spännande! SÅ många underbara förslag och genomförda ideer.. låt det nu bara ha blivit lika bra bilder genom hela dagen så kommer vi nog att pryda hela hemmet med bröllopsbilder av oss själva.. Hehehe... självgod? INte då ;)


foto: Emmelie Åslin

JAg genomförde min sång.. dock inte på bästa sätt och är lite missnöjd men jag var ju förberedd på att i stundens allvar skulle det nog inte gå så som jag tänkt!!
Var ju lite orolig över hur Leif skulle reagera.. hade en lite nervös känsla, att han skulle sucka och tycka att jag gjorde mig till.... mycket riktigt.. han fnös till och sänkte huvudet och suckade.. lite chockad och osäker började jag så sjunga och... sen brast det.. hans tårar ledde fram mina tårar och min röst sprang in och gömde sig..
Den sprack och då luften även var en bristvara i den trånga klänning som jag för dagen snörat på mig..svek även lungkapaciteten mig en aning.. dock verkar många vara impad över mitt framförande och det är väl i sig en lättnad.. men jag ... öh... hoppas att detta ögonblick inte blev förevigat i någons filmkamera.. tror inte att jag vill få mer ångest ;)

Jag kände mig såå vacker och är så nöjd.. mest nöjd är jag över festen som vi hade på lördagen... Alla vänner.. nå väl.. några finfina vänner saknades.. men de flesta vänner var med och alla var så otroligt fina! Hår, kläder, skor, smink och framför allt allas humör!! Kändes som om alla trivdes..!! Älskar er!!

Tack för en oförglömlig kväll... helg kanske man ska säga... nu väntar vi bara på korten, räkningarna och att någon kan komma hit och äta upp resterna av tårtan ;)

Kram och hjärtligt tack!! Återkommer nog i ämnet!

RSS 2.0