skit i hockeyn... ät mat!!

Och surra skkkiit!!
Jag ahr varit på AW mde jobbet!! Haft en jätte trevlig kväll.
Ätit jätte gott och satsade på en super efterrätt!!
Men varmrätten var heltklart bättre än mina överkokta makaroner i förmiddags.. som jag aldrig åt upp!!

Mmmm... jag åt som vanligt Faita Pita och åååå så bra det var.. men om jag ska vara ärlig så var faktiskt glassen överlägsen ;)

Spel för att bli ekonomiskt oberoende är... nog inte troligt men det är ju kul :)
Vi har ju startat en spelrunda på jobbet. Vi lägger in en tjuga per skalle och så går spelansvaret runt mellan oss 10 som är med. Nu första gången blev det jag som fick ta kosingen och spela. Jag valde att köra på en Harry boy.. Det är bara det att jag är ju helt borta (eller nästan ialla fall) när det gäller spel. Men jag har ju hört av en bekant att man ska spela något som heter Harry (?) spik... så jag tänkte att jag skulle verka smart och tog ett spelkort för det har L och det måste ju vara bra för då gör det inget om man skulle tappa bort bongen( tror jag !!!)SÅ när jag kom ner på spelbutiken så sa jag att jag ville ha ett spelkort och att det var ett som vi var några som skulle dela på.. Allt väl och nyktert änså länge.. hon anade inte att jag var ovan... bra Hanna.. (hatar att vara dålig och okunnig på något!) SÅ kortet blev regad på mig men det gjorde ju inget.. Därefter sa jag att jag ville ha en Harry Spik.. hm sa hon och kort följt av - ja den får du ju göra själv.. ÖH,.. ja ha.. avslöjad!! Ja men kontrade jag går det inte att göra som en vanlig Harry men med något tillägg... Nähä.. ja ha.. nä men då tar vi en vanlig då och ja jag betalade och vände mig om för att gå. När jag kom på att hon aldrig använde mitt eller vårt (!) nya spelkort så jag vände mig mot henne och frågade om hon inte skulle dra kortet..
Hon var rätt "dryg" lite av en som tittar så där surt oförstående och idiotförklarande på en när man som jag gör några gröna tabbar...
Ialla fall så svarar tanten surt och översittande att -Näe varför skulle jag ha gjort det?
Ja men.. sa jag..
Men du spelade ju trav inte sant? sa hon och jag stod frågande kvar en hundradel av en sekund .. gick sedan min väg och funderade på varför hon inte regade kortet?? Men jag fick sedan svaret av en vän att det var ju ett spelkort för svenska spel och trav är ju inte med i svenska spel så man kan tydligen inte ha någon bevakning på det...

Illa tänk om jag tappar bort bongen.. gör jag det kommer det säkert vara en högvinst som ligger outbetald på travtjänst?!?! Nä jag ska INTE tappa bongen.. VI ska vinna på den saten.. Kraken ska springa in massor av pengar och vi ska bli oooooofantligt rik!!!!!! OOOoooo då ska jag fixa till Köket, tvättstugan, badrummen, övervåningen och allt ska göras av en RIKTIG hantverkare... SOM SKA komma I TID!!!!

RIk rik rik rik rik rik rik oooooofaaaaaantliiiiiigt riiiik!!
Jag är ofantligt rik på mitt liv.. jag har allt och lite till men visst kan man väl få vara lite girig ibland.. och ÖNSKA sig litelitelitelite mer ??

Jag tycker att det är lite otäckt att bo ute på vischan och med fönster på marknivå... Jag hatar att vara vaken sent och gå runt för att släcka lamporna.. tänk att möta ett ansikte på andra sidan fönstret..
Idag (MITT PÅ DAGEN!!!!) stod jag inne i tvättstugan när jag hör att det ringer på dörren... Jag har det värsta tänkbara på mig.. INGEN BH, trasiga och hängande mysbyxor och en av Leffens t-shirts, håret sitter i en fet hästsvans och gårdagens smink ligger på påsarna under ögonen. Jag såååååg HEMSK ut. Så jag tvärvägrade att gå och öppna.. men började fundera om det var så att den som ringt på kanske hade sett mig genom fönstret.. eller tänk om det är någon som bara ska kolla om man är hemma för att sen bryta sig in om det är så att ingen kommer och öppnar.. T låg och sov.. Ska jag gå och öppna ändå?? INTE EN CHANS... att jag visar mig i det skicka jag var då!!!
Ialla fall så står jag där och gömmer mig bakom dörren som är halvt öppen och ber till gud att den som nu står utanför entren inte ska bryta sig in eller gå runt och kika genom fönstren.. Pinsamt att bli ertappad gömd bakom tvättstugedörren ...
Som tur var ringde min telefon och det var pappa.. Det var HAN som kommit ut för att lämna några grejor inför helgen!!
Pust!!
Men jag hatar ialla fall att ha fönster som någon kan kika in igenom.. kanske ska tona dem?? Kan man det?? Hm.. du är sååå smart frk Silver!!!

NU !!! Masch i säng... NUuuuuuuuuuUUUuuuu..

mini fågel .. see you sooooooonnn!!!

Katjing!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0