SEEeeeeeeeeeeeemester..

Lyckliga familjen åkte med väl överpackad bil till Ramundberget för att bevittna sina underbara vänners barn dop!
Lilla T somnade innan familjen lämnat ön.. kl 17.30.. mycket bra tid för en liten trotsig tjej att knoppa in på.. Sov till Rätan och ja vi fick henne slutligen att somna strax före tolv..
Jag och L är ju lite små förtjusta i ljudböcker med deckar karaktär! Vi lyssnade hela vägen upp på vår nuvarande bok och besvikna insåg vi att denna inte kommer att räcka hela vägen hem sen.. Inte att vi var såå smart att vi tog med en extra heller så det blir till att lyssna på tråk P3 för det är väl den enda kanalen som vi kan få in i mellersta svenska stor skogarna!!!
Väl framme hos goda vänner så välkomnades vi av hela blandade familjen från bådas sidor, välkända som okända ansikten kramade om oss.. de är så dom är.. helt underbara!!
T kom som sagt i säng på gränsen till nästkommande dag.... LÖRDAG!
Dop dagen för lilla Alice som skulle döpas på toppen av Ramundberget! Stugan ligger helt fantastiskt med utsikt över Helags och övriga toppar av kalfjäll.. Stugan kläds av raka långa björk störar som bildar en kåtliknande formation.. Insidan är helt galet kläd med näver.. Den är skit cool/snygg/läcker och inget man tidigare sett ;)
Dopet var enkelt och avslappnat och lilla minsta fröken var nöjd och glad genom hela dagen! Store bror avbröt dopcermonin med att kundgöra att han skulle ÅKA SKOOOOTER!!!
Så var nu lillan Hamlund döpt och vi började på olika sätt ta oss ner till bebyggelsen igen!
Jag och Lilla T åkte pistmaskin ner och andra slängde sig ner i pisten med hjälp av skidor eller skoter!!

Pappan i vår familj valde att tillbringa dagen i pisten och jag och lilla T åkte i barn backen där litens tålamod inte var det bästa.. Jag fick henne att åka liften själv men det gick sämre med slalomen, men det gör ju inte så mycket då vi har hela vecka på oss att få igång laggen!!

Solen gav oss en helt underbar dag och med hjälp av lite svart på en kvart så lyckdes även jag få liiiiite färg i mitt likfägade ansikte!

Middag på kvällen och liten valde att helt sonika klä av sig i ett obevakat ögonblick så ett par generade föräldrar möts av en högt uppstojjad dotter som springer naken genom afterski/restaurangen.. Låt mig påpeka att även skorna var avplockade.. mycket hälsosamt då det säkerligen finns mängder av små glasbitar på golvet trots att lokalen med all säkerhet städats grundligt!! Men liten verkar inte, som tur är lyckats kliva in några små bitar i små tossorna!

Hugo och T somnade ovaggade i bilen hem och kvällen blev förhållandesvis tidig vilket jag är tacksam över... skönt att få vila ut när man har semester.

Familjen som vi hälsade på berättade en skojig sak!
Hugo som är dryga 3 hjälper mamman med att damsuga medans mamman torkar spisen och har satt ner lilla Alice på golvet tillsammans med skurvattnet.. mamman tycker sig höra en konstigt ljud och vänder sig om. Hon ser till sin förskräckelse att hennes son slutat damsuga golvet och nu står med munstycket ner tryckt i skurhinken.. såpan luddrar och fräser ut ur damsugarnen.. mamman skriker till och följden blir att den nöjde lille pojken blir rädd och KASTAR upp damsugar munstycket och springer sin väg!! I all hast så har munstycket nu landat och fastnat på lilla Alice.. så mamman står handfallen och tittar förskräkt på sitt kök innan hon beslutar sig för att lossa lillan från sugen och stänga av damsugaren.. Ni kan säkert se kaoset framför er.. det kunde ialla fall jag så vi fick oss ett gott skratt ;)

Nu har vi åkt från Ramundberget och har anlänt till Vemdalen där vi ska var i några sköna dagar.. Öviks vänner ankom strax innan oss och vi avnjöt en söndags middag beståående av köttbullar och snabbmackisar..
Tidig säng och tidig frukost men vad gör väl det när livet är sååå underbart.. Sovit gott och vi ska försöka besluta vad vi ska göra idag!!

Ha en trevlig arbetsdag ... tjoho ;)

Kommentarer
Postat av: Jenny

Så härligt ni verkar ha det. Hoppas ni har en underbar semester så hörs vi när ni kommer hem. Tack för senast, det var himla trevligt att träffas även om det bara blev en kort stund. Kramar

2009-03-16 @ 17:19:10
Postat av: Miss Kolibri

Inte ett dugg avis!!! Jätteskönt att jobba över lite efter en helg med ALLDELES för lite sömn och för mycket friskluft och alkohol ;)Ha så mysigt!! K R A M

2009-03-16 @ 18:24:20
Postat av: Elin

hoppas ni har kul. när kommer ni hem???? kram

2009-03-17 @ 22:36:46
URL: http://prinskorven.bloggagratis.se
Postat av: Nisse

Ååå vad underbart ni verkar ha det. Bara lite avis. Åk några åk åt oss också, det blir ju ingen fjällenresa i år. Själv sitter jag hemma med en liten med rejäl hosta. Men vi har iallafall inte schalakans eller vattkoppor.. peppar peppar..

2009-03-19 @ 07:13:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0