Vilken underbar början på semestern..

Äntligen jullov och jag hade planer på att ha städat och klart innan helgen för att bara kunna njuta av de kommande dagar som väntar... dricka glögg framför brasan med fårskinstofflor och flanell nattskjorta och ja.. bara ha det riktigt lungt och skönt.
Men men men.. Man kan inte få allt!!
Men feber med medföljande kinkigt humör och en utstuderad och välbeprövad passa-upp-på-lilla-mig-för-jag-är-sjuk-system som mamma faktiskt går på till en början!!  DET KAN MAN FÅ!!!
Så i dag har jag sprungit fram och tillbaka mellan soffan och köket där jag försöker bringa lite ordning i skåpen. Jag kom på knepet när hon ropade på mig och lade huvudet på send och berättade HUR sjuk hon är... med handens baksida som en dramadrottning mot pannan och med självömnkande blick... så nu behövde hon minnsann hjälp att dricka vatten.. UR NAPPFLASKA... hm där gick gränsen och nu får hon klara det mesta själv.. HON kan.. Hm.. LURAD till slaveri under halva dagen!!!! Hon är lurig den lilla Råttan!!! ;)

Det tokiga var att igår på förskolan när jag hämtade henne så frågade jag om vi skulle stanna kvar och leka lite då jag annars aldrig har tid eller möjlighet att vara med henne där och se hur dom har det på dagarna.
Ja då kom det ett långt utlägg om att hon hade feber och var jätte sjuk och det var sååå synd om lilla fröken. Ända tills jag berättade om min plan att åka ner till Lilla Alva och leka. -Men det kan man fasis göra med feber!! Nu åker vi till Alva mamma.. sa den lilla teater apan!! Så vi åkte dit och oja jag kände på henne och hon hade ingen feber igår... kväll nä.. MEN hej så skållande het hon var när hon yrade in sig till oss i natt!! Hon formligen brann av feber och jag tvingade i henne en alvedon supp!! Inte omtyckt!! Så i dag är vi hemma och HAR feber.. Lagomt till JUL, säkert med en släng av de där vattkopporna som aldrig kom förra gången och som jag så glatt efterlyste!! Tar tillbaka den önskan nu!!
HUR kul kan det vara å vara själv på julafton när man vet att kusinerna ska vara hos farmors!! Å så hon pratat om tomten, Olivia och Anes... (Agnes)...

Nu ska jag försöka mig på att förbereda middagen och om jag ska vara ärlig så har jag ingen susning hur jag ska gå till väga.. Eller jo L berättade exakt hur jag skulle göra och när men med mitt myr minne så kommer jag bara ihåg att jag kunde börja skala potatisen redan efter lunch så stärkelsen skulle försvinna...

Hm mkt SPÄNNANDE.. Hatar å laga mat för även om jag kan så har jag glömt bort, och har ångest när jag ska servera sambon då jag vet att det kommer att komma någon kommentar om ngt som kunde vara bättre och inte för att jag inte vill att han ska hjälpa mig bli bättre och ge tips så är det trist att inte kunna!! Och OM han inte säger ngt då känns det som om han bara är tyst för att han tycker synd om mig när jag väl försökt!! Har jag sagt att han är kock i grunden och har ganska nyligen sadlat om.. eller nu är det väl 4 år sedan men ja ni förstår säkert och Elin du VET nog vad jag menar ;)

Katjing!!

Kommentarer
Postat av: Elin

Lilla skruttan hon e såå härlig kan se henne framför mig när hon lägger huve på sened :). Jodå tack jag vet exakt Hanna vad du menar med maten och laga till våra underbara- hm sambor, som bara kommer med lilla komentaren att jo det var bra med du kunnde ha saltat lite till eller den klassiska inte säger nåt alls för det var inte bra , haha ja listan kan göras lååång :). kram på dig vännen, syns på måndag då :)

2008-12-19 @ 18:19:33
URL: http://prinskorven.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0