Vilken underbar morgon...

I morse var mitt liv till salu på tradera för ja.. låt oss säga 3 kronor.. en för varje satans retlig sak som föll på mitt redan trötta liv...
Snön som kom igår skottade jag ju bort.. SÅÅÅÅ kom det ny snö under natten och den var inte lite tung heller, den var sviiin tung!
Jag är uppfostrad/uppväxt med pappan som ständigt förespråkar vikten med att skotta bort all snö för att slippa slita livet av sig för att sedan försöka när man kört med bilen över den.. så den fryst fast i strängar över hela uppfarten!! Nu förstår jag honom och försöker att hålla samma kvalitet på min/våran uppfart som han hade/har på sin... Skillnaden är bara den marginella att han har 30 kvm att skotta och jag har ... ja ca 300 kvm.. vilket i morse tog mig en timme drygt bara för att få upp en uppskottad sträng som rymdes bilen. SKotta bort den s---tans j--la plogsträngen som bara den är 9 meter...lång!!

Vår snölasse fungerade inte och jag fick ge upp för att fortsätta skotta med vår snöskyffel!!! Det kändes som att stå med en soppslev.. Inte alls effektivt!!
Men jag lyckades ialla fall och det är jag stolt över.. som f--n! Men låt mig påminna om att bara enkla uppfarten är alltså 70 m lång.. och 4 m bred..HAhA så kul.. måste nog erkänna att jag svor åt mig själv över att jag IDIOT förklarat min sambos förslag att skaffa en snöslunga!!! Men det tänker jag ju INTE erkänna!! NÅGONSIN!!.. om han inte läser här iof :)

JAja.. väl på väg så inser jag att det är bilen från hell..(bara just idag.. annars tycker jag om plogbilen...)som kommer swischande mot mig..



Jag inser också att det är en ganska så stor och fet snösträng som ligger uppdukad vid uppfarten till förskolan..(Det håller i sig.. med dagis och förskola menar jag) och det slår mig att för att ta mig igenom den så behöver jag en handfull tur och en nypa med massa fart!! Farten kan jag ju glömma eftersom det är svårt att uppnå när man bara har en halv billängd att accelerera på dvs när jag svänger över vägen..
Hur som helst stannar bilen upp lite på vallen men tar sig med nöd och näppe igenom och uppför backen!
Lämnar Lillan och kör in mot stan och jobbet! Funderar lite smått vart jag ska parkera och väljer så den nedre parkeningen.
Skulle inte ha gjort det för rätt som det är så har jag backat in i en liten liten liten snödriva som var helt fel placerad!!!!!! Vem f---n plogar upp parkeringen på det sättet!!! Ja men hej tur att jag för en gång skull tagit kjol, dubbla strumpbyxor och JAKTKÄNGORNA!! hihi såg inte klok ut och..
Ja va faan hade jag för nytta av att ha på mig dom när bilen satt som gjuten i blöt snön.. Svan.. minns du Kittelfjäll!! (Med mig menar jag, det var exakt sådan seg, äcklig snö som nu packats under min bil!!)
Tar mig för pannan och motar GRÅTEN vid grinden om man säger så!!
Ringer min pappa som snällt nog kommer inkörandes för att hjälpa mig lös. Jag brukar dessutom ha en spade i bilen ut i fall att.. men inte i dag!!! Och kängorna är inte mkt att hänga i julgranen när det är isbana under kladd snön.. Drutt på den redan ömma ändan!!

Pappa kommer och räddar lös mig och jag går in för att ta mig en härlig kopp varm choklad! Ja ha ,.. nä men klart att säkringen skulle se till att gå precis när alla entrar fikarummet!! Tydligen så kan jag det där med fixa och dona.. så jag låter min chef fixa med proppskåpet och vips så är alla maskiner i gång.. Toppen men under tiden så hamnade jag j--ligt långt bak i kaffen kön.. för att få min choklad..

Ja nu är eländet över.. nu flyter väl resten av dagen på.. Hm.. till 15 tiden då dag..förskolan ringer och ber mig hämta liten för hon är kokhet och grinig.. Klart hon är...
Ja ha.. så det var ju inget konstigt+ att den käcke förskole läraren tillägger att en annan unge varit hemma i går med feber och idag ligger hon minsan i vattkoppor...
TJOOOOOOHOOOO... Jag tror jag kissar på mig av skratt... NOT

Ja hemma och det går väl an! Toaletten värms upp av en liten som kutar i ett.. Tror minsan att det är en släng av urinvägsinfektion.. Men så ropar hon att hon måste b..sa och jag skyndar mig för att bara komma fram till en liten ledsen skamsen tjej som precis hunnit ner med trosorna och försökt hinna sätta sig på toan.. men inte hunnit innan allt kommit! SÅ hon sätter sig stressat rätt ner på ringen som är täckt med.... åå så skamsen hon blev.. Inte nog med det så hade vi främmande som gärna ville få ena dottern smittade av de eventuella vattkopporna.. Och självklart ville den yngsta titta vad som hänt! Ingen bra idé när lillan redan var så skamsen.. inte ville hon att någon annan lite tjej skulle se vad som hänt!!!!
Försent då jag sällan låser dörren då jag hjälper T på toan.. Försökte förklara att det inte var något att skämmas över och...ja det var lite knepigt att komma med ngt bra.
Dels för att den andre lilla tjejen också försökte trösta.. kanske inte riktigt med den rätta taktiken.. men sött ändå.. och dels för att en liten med hög feber inte gillar att bli ställd i badet och av duschad när hon fryser bara av att ta av sig byxorna!!! Å så jag tyckte synd om hjärtat!!

Nä nu ska jag gå och lägga mig och sova.. känner att det kommer bli lite ont om sömn nu några dygn framöver, då Liten är sjuk!

Ja Njut av livet nu sitter vi hemma båda två! Hoppas du har det bättre i dag!

Katjing.. räknar sjukdomar och letar febertermometern........ var-f-n-är-den pinnen finns aldrig när jag ska ha den!!!

Kommentarer
Postat av: Kicki

Inte kul med en liten sjuk. Och skulle det vara vattkoppor så är ju det inte så kul heller...men.. det är lika bra att de får de så har de klarat av det. Mina hade vattkoppor samtidigt..alla tre... när de var 5,3 och nästan 1 år. Mitt i varmaste sommaren..tro mig..det är bättre att få det på vintern:-)

Ha det bra, vi ses!

2008-12-04 @ 08:34:07
URL: http://njutavlivet.blogg.se/
Postat av: Silverhönan

Om jag ska vara ärlig så är det väl egentligen det jag hoppas på.. att det ska vara vattkoppor, så man har det gjort! Är du oaktiv i dag, ja menar, hemma eller räknar du pinnar en dag som denna ;)

2008-12-04 @ 09:20:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0