munvig liten skitunge??

En liten bestämd donna på snart knappa 3 år sitter på restaurang med sina föräldrar och sina morföräldrar.. Toalett dörren för gästerna finns i anslutning till den del av restaurangen som dessa människor befinner sig i..
Den lilla donnan har obseverat att människor har en benägenhet att vilja nyttja denna spännande del av utrymmet!
Varje gång det blir tråkigt i ett sammanhangn så kan man alltid begära att få gå på toaletten och KISSA eller då det blir mer reaktioner på begäran om att få gå och BAJSA så används denna ursäkt titt som tätt när det blir tråkigt.. (även då och då vid nattningsförsöken försöker donnan med detta knep för att få saker och ting att hända..)
I denna stund så blir fröken snart medveten om att hon har förbrukat tillfällena att välja att gå och KISSA och BAJSA.. Dessa ord uttalas alltid TYDLIGT och HÖGT för att det inte ska gå att missa vad som är på gång....
Denna dag så tog alltså argumenten slut för att få kliva upp och springa runt en stund.. så nu börjar fröken att kommentera alla andras toabesök.. likt en sport komentator lägger hon ut fraser som Farbroen ska nog BAJSA en stund och titta det är en pojke som ska gå och kissa.. Stora pojkar( i detta fall i en ålder på 10 +) dom kan stå och KISSa för dom har en SNOPP... tjejer har SNIPPA och måste sitta...
Alla som kliver in och ut från den väl använda toan blir generat iaktaget av detta opryda barn..
MITT BARN!!!
SUck.. när växer sådant bort?? SNART var inte svaret som jag fick när jag frågade fröken på förskolan.. UTAN i ditt fall får du nog vänta tills hon har gått ur lågstadiet för din lilla rara dotter har en förmåga att hålla låda OCH har även talang för att se vad som väcker reaktioner..
JA då var det bestämt.. dotter förblir ensambarn.....

Kram och Kiss och bajs åldern har startat!!! Även Påsk haren har blivit överraskad med att bli uthängd som den bajsätande påsk Haren.. Stackars Haren!!

Stackars MEJ!!


Kommentarer
Postat av: Misskolibri

Sådana föräldrar, sådan unge ;)Kraaaam

2009-04-29 @ 08:26:14
Postat av: Gab

Hahahahahahaha, jag dör! Wonderful!

Miss ya darlin'! Puss

2009-04-29 @ 09:41:52
Postat av: Anonym

Underbart med barn!! ;-)

2009-04-29 @ 17:01:38
URL: http://catiiis.blogg.se/
Postat av: Högberg

Det är sååå underbart att läsa om er..Kram på er alla, hälsa lillskruttan

2009-04-30 @ 09:20:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0