Saknad??

Hej hela skaran vänner som fördriver lite slö tid med att "snoka" lite ;)
Kan säga att OJ så tiden går.. allt ska lappas över .. tidsmässigt dvs :)
Vi har haft en skön helg men trots detta har vi lyckats kombinera det med att få mycket gjort här hemma.... hahaha snart är altan klar.. JA ja jo vi började trots allt i fel ände.. Övervåningen lär få vänta för så fort solen skiner är det heeeelt omöjligt att få tålamod till att stanna inne och fejja med massa "röjjning" på en trist, mörk och dammig vind!!!
Så om jag får gissa så kommer jag att sitta här och gnälla om samma gamla (nya) vind nästa vår.. och den kommer troligtvis även då att inge samma trista ocharmiga icke färdiga uttryck som den gör nu... Kanske att skillmässan är närmare än vad man skulle kunna tro :) hahaha

Jag har shoppat skor i dag.. löpar dojor och dra mig i hästsvansen vad skinnad jag känner mig nu.. Vad är pjucken gjord av..? Dom är svin lätt, svin tunn på ytan, knepiga till utseendet och ja man ska väl bara använda dem när man sliter med de få extra slapp kilorna som min stackars gam´kropp har kvar.. Alltså inge vidare nöje heller.. men retligt svin dyra är dom..
Sen hittade jag ett par skor till brudklänningen och ett par till som jag tror att jag ska börja med att använda redan i morgon.. Tror att man kan benämna dem med namn så som pums.. men jag är lite osäker.. svarta är det ena och vita är det andra ialla fall hhiihihihih skönt!! OCh sköna är dom ialla fall..

VI har hittat våra ringar som det verkar, allt börjar klaffa .. ja i alla fall det som kan klaffa just nu .. haha..

nä nu måste jag titta på TV:n.. ER.. Tjo ho har längtat såååå efter denna kväll... men alla sjukhusare som är trevliga och snygga och stygga.. GODNATT:)

Kommentarer
Postat av: Nettan

Håller med dig, helt omöjligt att vara inne när solen skiner så vackert. Skulle eg ta krafttag med rummet uppe men gick ut och körde undan skotrarna och städade lekstugan isället.

Har även fått en snabbvisit av en älskad kusin idag. A och O sprang henne till mötes och blev så glada :) T blev även sugen på middag (en andra gång) och satte sig gladeligen bredvid J för att intaga lite hambis med pommes.

kramar

2009-04-20 @ 21:51:52
Postat av: mia

Jamen såååååå jaaaaaa.......! ; ) Underbart att se dina kråkfötter igen! Kram kram kram kraaam!

2009-04-21 @ 22:19:36
URL: http://barba-mamma.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0