Det går åt h-vete...

Jag äter inte godis längre men jag sover godis, tänker godis, ser godis, känner smak av godis.. Kommer nog att krascha i morgon... Skulle kunna springa till Vi för att köpa mig lite saltlakrits, choklad eller ååå snyft/sukt.. Ahlgrens bilar... åå...
Peppa mig.. vill inte dö som en sockerkaka.. vill dö snygg och gammal!! Sockerkakor håller sig aldrig i längden!!!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Det är skitjobbigt, men du klarar det! Tjejer kan allt. Men ladda upp kylen med lite morötter att knapra på istället. Naturlig sötma :)

2009-01-08 @ 15:10:28
Postat av: Elin

Duktig du e Hanna. själv e jag chips beroende har jag kommit fram till, jag vill inte dö som en flottig sourcream and cheezpåse jag heller, men guuud så gott det e. puss och kram

2009-01-08 @ 20:21:29
URL: http://prinskorven.bloggagratis.se
Postat av: mia

hahahahahaahhahahahahahahaaaaaa....Eller så köper vi lite konserveringsmedel å häller i öronen på dig så håller du längre...Det är NÄSTAN så ja tror det är den enklaste lösningen...hahahaahahahaahaaa!!!!

..Nääääää gumman! Va fan - JAG klarade d ju!! SÄGER JU ALLT!!!!! ...sen fick ja ju iofs ett ordentligt återfall...hrm!..men det får man få ibland - sådså!! PUSS! Ett tips: LÖRDAGSGODIS! ;)

2009-01-08 @ 21:00:04
URL: http://barba-mamma.blogspot.com
Postat av: Katarina "Kicki"

Alltså så här är det.Innan sockerbegäret försvinner..det TAR TID!! Jag började trappa ner redan i somras för att sluta helt i september, det tog 2-3 veckor med abstinens (dock mest efter coca cola) men nu är socker suget borta och jag mår bättre och har jämnare humör. Sååå håll ut ;-)

2009-01-08 @ 21:23:24
URL: http://njutavlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0