Nu..


har jag postat de sista inbjudningarna.. pinsamt om det nu skulle visa sig att det glömts någon...

I morgon ska vi åka på fäviken.. jag och massa jakt galna människor.. åsså massa galna..(Öh glada menar jag) Lidenbor.. L är eld och lågor och mass producerar mat som vi förmodligen kommer att ha delar med oss hem sen igen.. brukar vara så. Vi har ingen husvagn, ingen husbil, inget tält och ingen stuga.. men vi har FORDEN!! haha!! Vi ska sova i Forden.. 2 nätter ;) Ja men det kan ju vara mysigt har jag försökt intala mig själv.. Å ni tror väl att jag har lyckats! NÄ! Jag följer med upp bara för att L så gärna vill att vi åker och för att ALLA har försökt övertala mig då det ska vara sååååå kul där uppe! JA vi får väl se!?! Å bra väder verkar det bli.. regn REEEGN reeeeeeeeeeeeegn och lite regn!

Så var då detta min sista semester vecka och det går avskyvärt fort .. lider snart mot måndag morgon och ja.. då ska man infinna sig på kontoret! Lär översvämmas med arbete.. och ja.. hm.. Lyxhustru yrket?!?! När lyses den tjänsten ut tro? DÅ ska jag söka den!!

NU ska jag leta reda på regnbyxor och regnjacka!! Och ... shit jag har inga stövlar.. måste köpa det i morgon!! Suck .. KRam och sov gott!! Själv ska jag byta den ihållande och trogna Dora utforskaren .. ni som har barn vet vad jag pratar om.. DVD:n har gått i två dagar i sträck och.. ja som alla andra nu-för-tiden-barn-filmer så ska det upprepas och upprepas till det oändliga.. karta, karta, karta... ryggsäck, ryggsäck, ryggsäck och We did it, we did it, we did it!! Ja ni lär förstå vad jag menar.. hjärntvätteri!

NU romatiskt letande efter regnkläder och därefter en romantisk film på dumburken!

Å Fågelskrälle.. jag är inte gravid! ;) Ville bara understryka detta då det verkar vara lätt att tro det.. av olika anledningar.. ;) eller :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0