Tråkig eftermiddag..

Vi skulle på 40 års partaj i dag.. men en envis j-vla huvudvärk och nacksmärta som ger ett obehagligt illamående satte käppar i hjulet för oss.. Om man kanske skulle ta och ta sig en stark redig dryck och hoppas på ett underverk! Men icke.. det smarta kåmipå knepet spolades av mor min eftersom det tydligen inte är hälsosamt att dricka alkohol och knapra diklofenack och alvedon samtidig... hm.. kanske att man skulle ta och fråga en viss barba-mamma och tillika ambulanssköterska.. (tror jag.. kanske att fröken endast kör bambulansen.. men det är högst ICKE troligt med tanke på hennes tur med fyra hjul och motorolja.. ett och annat däck har även saltat hennes annars så härliga liv!!!!)

Nu ska resten av arbetslaget och L börja med middagen och eftersom det inte blev någon fest för oss så får L festa på en hög med skruv och bräder.. kanske att han kan få jobba ihop en eller två kalla öl också, men då blir det till att ligga i!!!

Se så, ut och jobba med er! (Alla är välkommen förbi här i morgon .. bara ni har hammaren i högsta hugg eller ogräsrensar handskarna!! )

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0