Borta var solen...

Borta var solen, borta var orken.. borta var INTe vinden.. Dagens vindstyrka kunde mäta sig med alla fislukors vädringskapasitet!
Vi har inte haft kanon väder idag men i övrigt har dagen varit mycket trevlig. Tillan och jag har varit ute i backen men det var inget att skryta med då min stackars dotter inte verkar vilja lära sig att varken bromsa eller svänga... tålamodet hos modern tryter snabbt då dotter inte låter sig dupéras av sin mor.. Vi provade med att åka med glassstrut för hennes glass hade tagis slut... Vi provade med att hon skulle flyga flygplan med armarna men åå så snabbt flygplanet flög sin kos och vägrade att komma tillbaka.. Därefter provade vi med att kontrollera hur långa armar fröken hade men när hon räckte ut de små så konstaterade hon att hon inte hade några långa lemmar så hon vägrade att åka med utsträckta armar.. händerna på knäna.. suck nä NÄÄÄÄe... fort, fort, fort, galet fort det är melodin i vår familj som det verkar!!!
Mamman gav upp efter ett milt sagt energiskt bråk och trillskande om HUR man ska åka och vart man ska åka.. Lilla T ville åka som "stor killarna" I liften.. Icke så mamman,..
'
Lunch under stormliknande förhållande där bord och tillhörande matsäcks innehåll blev lätt demilerade av flygande föremål som tex ett flyende liggunderlag av modell gröse och familje medlemmarna kring vårta bord kapitullerade snabbt in i värmen.. Packning av modell större och pinaler i oändlighet packades in i bilarna och brudar, barn och karlar strosade så in på skalets gigantiska shopingcenter.. Owawo...
Afterski och tillhörande dans och stoj resulterade i att liten prinsessa T blev spårlöst försvunnen bland pjäxsbeklädda medelålders människor! Med andan och hjärtat trängandes i halsgropen sökte jag och pappan efter den metershöga varelsen som nu fattades.. Paniken växte strax då det gick upp för mig att coverbandets rökmaskin så smått spydde ut lite rök och chanserna till att hitta den lilla rymmaren minskade lavinartat fort då lokalen helt sonika fylldes på folk!! NU var pulsen katastrofalt hög och fantasierna sprang iväg med elaka gubbar och tanter som kidnappat vår lilla prinsessa..
Uppskattningsvis var fröken borta i ja säg.. en 10 minuter men man hinner spåna fram många mörka tankar och senarior under den lilla stunden..
Helt ovetandes av sitt hyss stod hon så där på trappan och dansade till dj:ns låt val.. Hmm... är det legitimt att bli arg.. ?
Livrädd- svar JAAAAaaa!!

Men  nu var det gjort.. detta var första gången som liten försvann och satte skräck i sina hönsiga föräldrar...

Afterskiin fortsatte med en stojandes dotter på axlarna och inom en armlängds avstånd!!

Väl tillbaka i stugan har vi njutit av en utomordentligt väl tillagad fläskfilé och tillhörande potatis!! Yjamii!!!

Dax för sänggång för yngsta och asistans krävs då det ska borstas gaddar, byta till pyje och tillredas välling!!

Sannorligt kommer jag att somna lika fort som liten så vi får helt enkelt höras... tack för att ni finns alla mysiga och vänliga och härliga själar som följer mitt och mina vänners semester!! Längtar hem... ialla fall liiiiite....

Mastodonto kramos!!

Kommentarer
Postat av: Ni

2009-03-25 @ 20:22:00
Postat av: Anonym

Ja vad säger man när de små liven försvinner på afterskin och man sedan hittar dem dansande till musiken. Med hjärtat i halsgropen är det inte så lätt att skälla men samtidigt.. Vår gick på upptäcksfärd ifjol på Afterskin i Ramunbergen, hon var väl borta i 5 min, men ändå.

Nu kan du testa att vara höggravid på t-centralen i Stockholm med en liten marodö som sticker.. det

är läskigt. Busiga barn, testar sina mödrars tålamod och ork

2009-03-25 @ 20:26:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0